Politsei hoiab aastalõpusaginal silma peal

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu piirkonnapolitseinik Vello Vichterpal möödunud aastal Haapsalu Maxima külastajate maskikandmist kontrollimas. Foto: Arvo Tarmula

Eile keskpäeval kontrollis Haapsalu piirkonanpolitseinik Vello Vichterpal (paremal) ja piirkonnavanem Indrek Tohter Haapsalu Maximas, kas ostjad kannavad maske ja hoiavad distantsi. Arvo Tarmula

Haapsalus kontrollib aastavahetusel piirangutest kinni pidamist kaks patrulli – neli politseinikku.

Haapsalu patrullitalituse juhi Meelis Laurmanni sõnul on politseinikke aastavahetusel väljas poole rohkem – ühe patrulli asemel kaks. „Kontrollime kaubanduskeskusi, jälgime hajutatust ja maskide olemasolu. Kui maski pole, siis pakume,” ütles Laurmann.

Paarikaupa mööda Haapsalut ja maakonda on politseinikel tulnud sõita juba mõnda aega – piirangute kehtestamisest peale. „Üldiselt on pilt hea. Haapsalu inimesed on tublid,” ütles Haapsalu piirkonnapolitseinik Vello Vichterpal.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments