Läänemaal jätkub kontaktõpe 11. jaanuarist

Haapsalu algkooli õpilased pääsevad peagi tagasi oma majja. Arvo Tarmula
Õpilased pääsevad peagi tagasi kooli. Arvo Tarmula

Valitsus otsustas, et 11. jaanuarist taastub kontaktõpe 13 maakonnas, seejuures ka Läänemaal kõigis haridusastmetes tavapäraselt, Harjumaal ja Ida-Virumaal jätkub kontaktõpe 1.-4., 9. ja 12. klassidel.

11. jaanuarist taastub 13 maakonnas õpe tavapärases vormis

Üldhariduskoolide, kutseõppeasutuste, kõrgkoolide osas ülejäänud Eestis taastub alates 11. jaanuarist kontaktõpe. Koolipidajad peavad rakendama haridus- ja teadusministeeriumi, terviseameti ning teadusnõukoja poolt ette nähtud meetmeid viiruse leviku pidurdamiseks.

Kuni 10. jaanuarini (kaasa arvatud) pikendas valitsus ka juba kehtivaid piiranguid ülejäänud Eesti 13 maakonnas sportimisele ja treenimisele, spordi- ja liikumisüritustele, spordivõistlustele, noorsootööle, huviharidusele, huvitegevusele, täiendkoolitusele, täiendõppele.

Valitsus arutab hariduselu, sportimise ja täiendkoolituse valdkondadele kehtivaid piiranguid 7. jaanuaril.

11.-17. jaanuarini Harjumaa ja Ida-Virumaa

Harjumaal ja Ida-Virumaal jäävad õpilastele suletuks üldhariduskoolide, kutseõppeasutuste, rakenduskõrgkoolide ja ülikoolide õpperuumid. Piirangut ei kohaldata 1.-4. klassi, 9. klassi ning 12. klassi õpilastele, kes tohivad alates 11. jaanuarist alustada taas kontaktõppes.

Jätkuvalt ei laiene piirang hariduslikele tugiteenustele või konsultatsioonidele; praktika, eksamite või testide tegemisele ega olümpiaadidel osalemisele.

Harjumaal ja Ida-Virumaal kehtivad juba praegu rakendatavad piirangud sportimisele ja treenimisele, spordi- ja liikumisüritustele, spordivõistlustele, noorsootööle, huviharidusele, huvitegevusele, täiendkoolitusele, täiendõppele kuni 17. jaanuarini (kaasa arvatud).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments