Läänemaa aasta jalgpallur on Karmo Einmann

Lääne Elu

info@le.ee

Läänemaa Jalgpalliklubi hooaja parimaks valiti Karmo Einmann. Foto: Theimo Tülp

Läänemaa Jalgpalliklubi jaoks läheb 2020. aasta ajalukku erilisena. Esmakordselt võistles klubi esindusmeeskond kõrgemal liigatasandil – Esiliiga B-s. Kuigi aasta alguses oldi millimeetri kaugusel sellest suurest väljakutsest loobumiseks, suudeti kokkuvõttes täita debüüthooaja eesmärk ja liigasse püsima jääda.

Pühade-eelsel nädalal võeti hooaeg lõplikult kokku ning tänati ja tunnustati kõiki, kes sel raskel kuid edukal hooajal oma panuse andsid.
Esindusmeeskonna parimaks mängijaks valiti ülekaalukalt Karmo Einmann. Noormees, kes oli ka klubi üks kahest Eesti Jalgpalli Liidu poolt väljastatava arengustipendiumi saajast, osales kahekümne seitsmes mängus, teenides 2238 mängiminutit. Einmann lõi 16 väravat, olles sellega meeskonna resultatiivseim ning kuuludes liiga väravalööjate edetabelis esikümne sekka.

Enim mänguminuteid tuli hooaja peale Hans Joosep Tammerikul, kes oli platsil 2610 minutit.

Väärtusliku mängija tiitli pälvis võistkonna kapten Bert Rotberg.
Kordaläinud hooaeg ja mitmete mängijate silmapaistvad individuaalsed sooritused on nii mõnedki neist viinud meistriliiga klubide huviorbiiti.

Klubi on hetkel läbimas kõrgematele liigadele ettenähtud iga-aastast litsentseerimisprotsessi.

Võistkonda võib taas väljakul näha jaanuaris-veebruaris EJL sisehaliis peetaval Taliturniiril, mis on traditsiooniliselt hooajaeelse ettevalmistusprotsessi üks osa.

Läänemaa JK tänab kõiki toetajaid ja kaasaelajaid!

Triin Vellemäe, Läänemaa JK

Esindusmeeskonna parimaks mängijaks valiti Karmo Einmann, Enim mänguminuteid koguS Hans Joosep Tammerik, väärtusliku mängija tiitli pälvis võistkonna kapten Bert Rotberg. Foto: Theimo Tülp
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Johnny
3 aastat tagasi

Minu lemmikud poisid