Lääne Elu paberleht neljapäeval, 17. detsembril

Haapsalu valmistub Tamme tänava remondiks

Uus aasta algab Haapsalu linnavalitsuse jaoks koguni nelja tänava remondi ettevalmistamisega – Posti ja Metsa tänavale lisaks lähevad remonti Tamme ja Raudtee tänav.

Matsalu rahvuspark saab uue kaitse-eeskirja

Matsalu kasvab suuremaks, sest rahvuspargiga liitub Haeska linnuhoiuala, liikumispiirangud vähenevad nii maal kui ka merel ning puukuuri tohib edaspidi ilma loata ehitada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
3 aastat tagasi

Kas jutt käib suurejoonelisest Tamme tänava remondist ja kas selle käigus ehitatakse valmis ka kõnnitee kuni Lihula maanteeni? Või jälle tehakse midagi “haigusrahade” laenu arvelt valimispropaganda heaks?

Tuulikute vastu
3 aastat tagasi

et midagi ei murene. Teatud nn. ärimehed- metsaärikad jne. haistavad omakasu, kui saavad läbi viia lageraiet ja raha endale tasku pista tekitavad segadust halvustades rahva arvamust.Tuulikute negatiivsest mõjust keskkonnale ja inimeste tervisele on internett teadusartikleid täis, kes viitsib, see saab lugeda. Antud situatsioonis on EG kõiki menetlusreegleid rikkunud, sest mingeid võrdlevaid alasid, mida uurida pole olemaski. Nende arvamus, et rahaga saab seadusi ja reegleid rikkuda ei lähe seekord läbi

Euro
3 aastat tagasi

Tark ei torma ja net pole õpik

Enriko
3 aastat tagasi
Reply to  Euro

Net on õpik. Tõsi, netist ei leia (ega otsitagi tavaliselt) tippteaduslikke uurimustöid ülikeerukate arvutusvalemitega, ka tuleb hinnata allika erapooletust. Kuid ega ametlikud uudised kah tõegarantiid anna. Näiteks Covid-19 olulisi nüansse avaldati nurgatagustel saitidel juba veebruari alguses, ajal, mil ametlikud riigivõimud alles kukalt kratsisid. Neti eelis, kuni see on vihuti tsenseerimata, on rohujuuretasandi alginfo kiire levik. Inimesed kirjutavad, mida nad tegelikult näevad-kuulevad. Selliste ‘banaalsuste’ nagu youtube videote abil on võimalik kodus remontida kõikvõimalikku tehnikat, ehitada põhimõtteliselt mida tahes. Tavakool oma kuiva, elukauge didaktikaga tõukab paljusid hoopis tarkusest eemale. Igaks juhuks pean muidugi täpsustama, et need, keda youtube mainimine ilkuma ahvatleb, leiavad… Loe rohkem »

viloloog
3 aastat tagasi
Reply to  Enriko

Ja millest selline veendumus? On ju üldteada, et ca 75% on p.sk(fake), mida netis postitatakse!

Enriko
3 aastat tagasi
Reply to  viloloog

Jäin mõtlema. Kas petetakse 75%-l informatiivsetest videotest või kogu üleslaetud liikuvast pildist? Või üldse kõigest, mida üles laetakse? Jah, olen kuulnud, et 80% netimahust moodustavat p—o. Aga seda või igiliikurite demovideoid ei pea ju vaatama. Seevastu näiteks vanatehnika restaureerimine (mis hõlmab väga paljude praktiliste oskuste valdkondi), auto veaotsing, fotograafia, kõikvõimalike tuulegeneraatorite iseehitamine, puugaasigeneraatorid, elektrijalgrattad, aiandus, akustika, ajalugu – kõige kohta leiad pisidetaile, valemeid ja praktikute kirjeldusi. Ma ei jaksa näiteid tooma hakata, sest jutt läheks pikale.

Tõesti
3 aastat tagasi
Reply to  Euro

Sel juhul ei ole ka mitte ükski raamat ega õpetaja.

Pole ime
3 aastat tagasi

Kui Pärnpuu oma näpu ka sinna ajab, hea on lollitada inimesi. Inimesed on lühikese mäluga ja väga manipuleeritavad. Luba pudru mäed ja piima jõed kokku ja inimene usub kõike.