Metsakalmistu kõrvale tuleb teenustehoone

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu linnavalitsus on välja kuulutanud konkursi, et leida Haapsalu Metsakalmistu juurde teisaldatava hoone paigaldaja.

Haapsalu linnavalitsuse linnavara spetsialisti Madis Raudsepa sõnul sai konkursi väljakuulutamine alguse Haapsalu matuseteenuse pakkujate huvist.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Postimees
3 aastat tagasi

Kas seal ööbida ka saab? 😍

haapsallane
3 aastat tagasi

Ei tea mis selles kalmistu värava juures asuvas hoones siis on, et teenused sinna ei mahu. Mingi putka on parem?

Metsakalmistu
3 aastat tagasi

on nii korrast ära, et lausa piinlik. Parem leidke teenusepakkuja, kes hoiab kalmistu korras. Isegi suvel, kalmistupühade ajal oli kalmistu koristamata, konteinerid ajavad tihti üle. Kuivanud oksi ja lehti ei korista keegi. Sellest on vähe, et kontorimaja ees on suured lillevaasid, kui kaugemale ei vaata keegi. Kas ei võiks töötuid või neid kes peavad oma ühiskondlikult kasulikku tööd tegama kalmistu kordategemisel e kaasata.

Maaviit
3 aastat tagasi
Reply to  Metsakalmistu

Aga mine paku end appi

viloloog
3 aastat tagasi
Reply to  Metsakalmistu

Kus viga näed laita, seal tule ja laida!

Vastuseks
3 aastat tagasi
Reply to  viloloog

Selleks on olemas palgalised inimesed Linnahoolduses ja kui nende jõud ei käi üle, siis töötuid on küll. Vaevalt, et seda saab panna vanainimeste kohustuseks, kes ju enamasti on omaste haudadel käijad ja korrastavad neid. Neid ei saa küll kohustada tervet Metsakalmistut koristama, mille eest vastavad ametnikud palka saavad.