Läänemaa parimad laskjad käivad Oru koolis

Oru kooli võistkond. Mati Seppi

Oru kooli võistkond. Mati SeppiLäänemaa koolispordi liidu meistrivõistlustel laskmises tuli nooremas vanuseastmes meistriks Oru kool ja vanemas astmes Läänemaa ühisgümnaasium.

Lisaks võistkondlikule selgusid parimad individuaalarvestuses. Kõigis vanusegruppides oli heitlus tasavägine ja paljudel juhtudel jäid medalikohad jagamisele. Oma kaheaasta tagust võitu kordas Oru kool, kellel eelmine aasta tuli leppida kolmanda kohaga. Sel aastal saadi kokku võistkond, kes teistele ei andnud sõnaõigust.

Oru kooli eest võistlesid Mai-Liis Vikman, Akneliina Luur, Raian Kleemann, Karel Markus Rääli.

Teiseks tuli Haapsalu põhikooli II võistkond (Mia Aurelia Kokk, Meribel Lepp, Hendrik Veltri, Matis Russi) ja kolmandat jäid jagama Haapsalu PK IIIvõistkond (Keilin Paimets, Evert Tetto, Rasmus Urra, Kaimar Pärnpuu) ja Haapsalu PK IV võistkond (Marina Bondarenko, maarja Plamus, Carola Kaljurand, Rihhard Adamson).

Individuaalarvestuses tuli tüdrukute võitjaks Mai-Liis Vikman (Oru) 49 silmaga. Teine eelmise aasta meister Marina Bondarenko 48 silmaga ja kolmandat kohta jagasid 47 silmaga Keilin Paimets, Carmen Eliise Gekk (kõik Haapsalu) ja Akneliina Luur (Oru).

Poiste parimaid oli kolm. Kõik nad lasid tulemuseks 49 silma. Esikohta jagasid ja said kuldmedali Kaimar Pärnpuu, Matis Russi (mõlemad Haapsalu PK) ja Samuel Sert (Taebla kool).

Oru kool 189 silma

Haapsalu PK II 186 silma

3.-4. Haapsalu PK III 184 silma

3.-4. Haapsalu PK IV 184 silma

  1. Haapsalu PK I 182 silma
  2. Haapsalu PK V 182 silma
  3. Taebla kool 173 silma
  4. Haapsalu PK VI 166 silma
  5. Haapsalu algkool 161 silma

 

10.-12.klasside arvestuses olid konkurentsis ainult Läänemaa ühisgümnaasiumi võistkonnad. Võitjaks tuli nende teine võistkond, suutes olla parem esindusvõistkonnast.

  1. LÜG II võistkond 188 silma (Birgitta Vare, Veronika Deykova, Kristjan Tokko, Kert Kallas)
  2. LÜG I võistkond 172 silma (Liisalota Kroon, Ele-Riin Niit, Villem Rehkalt, Peeter Kaus)

Individuaalarvestuses oli neidude esikolmik:

1.-2. Birgitta Vare 47 silma

1.-2. Ele-Riin Niit 47 silma

  1. Liisalota Kroon 45 silma

Noormehed:

  1. Villem Rehkalt 50 silma
  2. Kristjan Tokko 49 silma
  3. Kert Kallas 48 silma
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments