Politsei on saanud iga päev teateid metsloomadele otsasõidust

Möödunud nädalal on Haapsalu politsei saanud iga päev teateid metsloomadele otsasõidust.

ütles Haapsalu politseijaoskonna piirkonnavanem Indrek Tohter tuletas sõitjatele meelde, et teedel liigeldes ei ole piirkiirus kohustuslik, vaid on lubatud maksimaalne kiirus. Tegelik kiirus tuleb valida selline, mis on ilmastikule ja tee oludele vastav. „Olge palun metsavaheteedel eriti ettevaatlikud hommikuti päikese tõusu ajal ning õhtuti loojangu ajal, kui on eriti suur metsloomade liikuvus,” ütles Tohter.

Möödunud nädalal Haapsalu politsei sai kokku 21 väljakutset. Alustati kokku 33 väärteo- ja kolm kriminaalmenetlust. Väärteomenetlustest 16 olid seotud liiklusalaste rikkumistega.

2. detsembri õhtul peatasid politseinikud  Harju-Risti-Riguldi-Võntküla maanteel kontrolliks sõiduauto Audi, mille roolis olnud 48-aastasel mehe tuvastati alkoholijoove. Politseinikud kõrvaldasid mehe juhtimiselt ja tema suhtes alustati kriminaalmenetlust.

4. detsembri varahommikul sai häirekeskus sõnumi, milles paluti abi. „Sündmuse asjaolude selgitamisel tuvastasid politseinikud, et telefon oli sõnumi välja saatnud rikke tõttu ja selle omanik abi ei vajanud. Siinkohal aga tuletan meelde, et kui ei ole võimalik telefoniga rääkida, saab abi paluda ka sõnumi teel. Teenus on eelkõige suunatud kuulmis- ja kõnepuudega inimestele, kellel ei ole võimalik teha harilikku hädaabikõnet ja selle kasutamiseks tuleb luua kasutajakonto,” Tohter.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments