Kaks Lossipargi eakatekodu töötajat on nakatunud koroonaviirusega

Lossipargi eakatekodu Koluveres. Urmas Lauri
Lossipargi eakatekodu Koluveres. Urmas Lauri

Kaks Koluveres asuva Lossipargi eakatekodu töötajat on nakatunud koroonaviirusega, lähipäevil läheb hooldekodu laustestimisele.

Laupäeval lisandus Läänemaale neli koroonaviirusega nakatunut, kellest üks töötab Koluveres asuvas Lossipargi hooldekodus. Samuti tuvastati viirus esmaspäeval teisel hooldekodus töötaval inimesel, kes ei ela Läänemaal.

„Neil võivad olla erinevad nakkusallikad, kuid võivad olla ka samad,” ütles terviseameti Lääne regiooni juht Kadri Juhkam.

Terviseameti kinnitusel läheb hooldekodu laustestimisele nii kiiresti kui võimalik – homme või ülehomme.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Postimees
3 aastat tagasi

Saksamaal tulemas laus liikumiskeeld 27.detsembrist
Austrias just lõppes…
Tuleb meil kaaa
Ega viirusest tuleb lahti saada, ennem ei saa vaktsineerida

Valdo
3 aastat tagasi

Jumala eest, kaua võib taluda sarlataane, kes kuulutavad inimkonna lõppu. Kohe jõulud, palun nautige oma perekonna ringis seda kaunist aega.
Kõike ilusat, t. Valso

Covid
3 aastat tagasi

Kui nii edasi läheb oleme jõuludeks kõik lausisolatsioonis,lisaks hakkavad kehtima liikumispiirangud! Tundub ,et oleme täielikult kaotanud kontrolli tapva viiruse koroona üle! Kurb
Lisaks on saabumas uus tappev viirus!
India lõunaosariigis Andhra Pradeshis on vähemalt üks inimene surnud ja 350 toimetatud haiglasse teadmata haiguse tagajärjel.

jamps
3 aastat tagasi
Reply to  Covid

Arvestades seda mis riigikogus täna toimus võiks tulla siia veel 5-7 katku takkaotsa. Ei nukrutseks üldse, see inimkond peab karistatud saama.

Covid
3 aastat tagasi
Reply to  jamps

Räägi mida see kaader seal korda saatis,polegi kuulnud

Majaomanik
3 aastat tagasi
Reply to  Covid

Oli üks ….