Politsei registreeris nädalaga viis kuritegu

Lääne Elu

info@le.ee

Nädalaga registreeris Haapsalu politseijaoskond viis kuritegu.

12. novembril tabas politseipatrull liiklusjärelvalve käigus Lääne-Nigula vallas Rõuma külas alkoholijoobes juhi, kellel tuvastati alkoholijoove ja kelle suhtes alustati kriminaalmenetlust.

Nädala keskpaigas sai politsei Haapsalus kaks teadet isiklike suhete pinnalt tekkinud vägivallajuhtumitest. Teo toimepanijad on politseile teada ning uurimistoimingud käivad.

Kaks kriminaalmenetlust alustati seetõttu, et 10. ja 11. novembril tungiti Haapsalu linnas sisse kahte parkivasse sõidukisse ja püüti neid ärandada. Mõlemal juhul see siiski ei õnnestunud ning politsei uurib neid juhtumeid edasi kui sõiduki ärandamise katseid. „Sõidukist lahkudes veenduge alati, et sõiduki uksed oleksid suletud ja lukustatud ning sõidukisse nähtavale kohale ei jääks esemeid või asju, mis võiksid võimalike pahatahtlike inimeste tähelepanu tõmmata,” tuletas Haapsalu piirkonnavanem Indrek Tohter meelde.

Nädala jooksul registreeriti ka 12 liiklusalast väärtegu, millistest suurem osa olid seotud sõidukijuhi poolt piirkiiruse ületamisega. Ülejäänud liiklusalased juhtumid olid seotud näiteks teekasutusmaksu maksmata jätmisega. Ühel juhul oli tegemist tagantjärele avastatud liiklusõnnetusega. Auto oli pargitud tänava äärde ja omanik avastas, et auto oli saanud kahjustada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Chr
3 aastat tagasi

Mis seal toimus siis?

Postimees
3 aastat tagasi
Reply to  Chr

Omavoliline sissetung, alaealistele Alko jootmine ja kui maja omanik läks korda uudistama, sai see ka oma matsud kirja…
Kaklus oli korralik… 🤪
Politsei oli kohapeal ja puha…
Aga kuna polnud nn. PEREWÄGIWALD, siis ilmselt statistikat ei taheta rikkuda kuigi verd valati… 🤪

Postimees
3 aastat tagasi

Telefonijaamas mahtra ei lähe arvesse??? 😍