Eesti Posti kokkuhoiuplaan lükkas kojukande alguse hilisemaks

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Eesti Posti kanderingide muutuse tulemusel saab mõni lehetellija perioodika kätte alles õhtuks. Riiklik postifirma alustab lehevedu varasemast hiljem, ent kinnitab, et täidab endiselt lepingut, mis võimaldabki lehed alles õhtuks laiali kanda, vahendas ERR „Aktuaalset kaamerat”.

„Pärast seda, kui Eesti Post sel suvel muutis oma töökorraldust niiviisi, et kirjakandjad hakkasid hiljem tööle, samuti vähendas kirjakandjate arvu, on lehed hakanud Haapsalu linnas jõudma tellijateni mitte tavapärasel ajal ehk hommikul, vaid õhtul,” tõdes Lääne Elu peatoimetaja Andrus Karnau.

Lääne Elule on see mõne kuu jooksul läinud maksma vähemalt seitse tellijat, mis on  üväikese maakonnalehe jaoks on oluline näitaja.

Eesti Posti sõnul aga täidavad nad endiselt lepingut, mille tingimused muutunud ei ole. Muutunud on vaid kanderingid.

Eesti Post aga ütleb, et lepingu järgi võivadki lehed linnades hiljem postkasti jõuda kui maakohtades, sest linnades on rohkem postkaste.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Teise Arnoldi Tütar
Teise Arnoldi Tütar

Kasl eht vöiks olla keskel – tasakaalus ja valgustada erapooletult toimuvat.
Lehe vöiks aga saada ka linnas hommikul-suurim lugejate rühm =pensionärid = saaksid lehe kätte kohe hommikul, hommikuse pudrukausi körvale. Tellijate arv lisanduks!!

Kodanik
Kodanik

Ka maal jõuab leht juba aastaid peale 12.00 postkasti. Pole kunagi 9 või ennem tulnud.

Postimees
Postimees

Maaja kodukanne läks ka nii kalliks, et lõpetasin eelmine aasta tellimuse…

Agu
Agu

vanemaid numbreid saad laenata lugemiseks?

nali vähe
nali vähe

Täidab lepingut! Kelle vahel on sõlmitud leping? Lehe tellija on kõrvaseisja, kui kojukande leping sõlmitakse. Täpselt sama jabur nagu prügiveoga, milles lõppkliendi sõna ei küsi mitte keegi ja leping on sõlmitud. Aga eks peab koogutama, et niigi veel hästi.

Majaomanik
Majaomanik

Mis vahet,kas tuleb hommikul või õhtul,uudised ikka kaks päeva vanad ja ülejäänud lehe sisu propaganda.

maamajast
maamajast

Propagandat ma ei tunneta, aga vanad on leheuudised tõepoolest.

Agu
Agu

ka võiksite kasvõi ühe näite tuua rumalast juhtimisest, siis saan võibolla ise ka aru. Muidu ainult kirjutatakse, et rumal valitsus ja paha jne, aga keegi ei ütle kus täpsemalt rumal või paha oldi ja mismoodi siis seda olukorda oleks võinud arukamalt lahendada!? Pole selliseid vastuseid lihtsalt olemas vist

lugeja
lugeja

Mitte paha pole konservatiiv olla vaid meie konservatiivide teod on väga rumalad. Nii rumalat juhtimist pole enne näinud.

Agu
Agu

tõepoolest, selle väikese maakonnalehe päästaks mitmekesisus, või siis ärgu üleüldse poliitikast arvamusi kirjutagu. Kuidagi ühte auku ainti. Ma küll ei taha iga kord uuest lehest lugeda, kui paha on konservatiiv olla ja, kui kena on meie president.

Stalinlikul Teel
Stalinlikul Teel

Ikka lauristin,anveldi,alliku ideede valguses.

wpDiscuz