Lihula tulistamise uurimine on lõppenud

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Küünlad apteeker Ülle Heinveri hukkumiskohal. Arvo Tarmula
Küünlad apteeker Ülle Heinveri hukkumiskohal. Arvo Tarmula

Politsei lõpetas Lihula lähistel kaks inimest surnuks tulistanud ja kolme haavanud Mikk Tarraste kriminaalasja uurimise ning materjalid on edastatud prokuratuurile, kirjutas BNS.

Lääne ringkonnaprokuratuur esitab 32aastasele Mikk Tarrastele süüdistuse ning saadab kriminaalasja kohtusse.

Uurimine tuvastas, et Tarraste sõitis 6. juuni õhtul oma Subaruga Lihula lähistel üle ohutussaare Olerexi tanklasse, kus rammis seal olnud autosid ja tankla seina, kuid sõitis sündmsukohalt põgenedes mõni hetk hiljem kraavi.

Tarrastele sõitis tanklas toimunu tõttu mootorrattaga järele 40aastane Virgot Rägastik, kelle Tarraste surnuks tulistas. Seejärel tulistas Tarraste ka juhuslikult mööda sõitma sattunud autot, milles olid vanavanemad ja nende lapselapsed – kolme-, viie-  ja üheksa-aastane laps. 61aastane apteeker Ülle Heinver suri saadud vigastustesse kohapeal ning haavata saanud kolme- ja viieaastane laps ning 58aastane mees toimetati haiglasse. Autos olnud üheksa-aastane laps viga ei saanud.

Suurte jõududega juhtumile reageerinud politseinikud pidasid Tarraste pärast keskööd kinni. Mõrvakahtlustusele lisaks on Tarrastele esitatud kahtlustus ka tapmiskatses, sest ühe teda tabada üritanud politseiniku kiiver sai kuulitabamuse. Politseinik viga ei saanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments