Taavi Aas kiitis Linnamäed

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Majandusminister Taavi Aas (vasakul) Linnamäe vanas koolimajas, kus teda võõrustas ettevõtja Koit Uus. Arvo Tarmula

Majandusminister Taavi Aas (vasakul) Linnamäe vanas koolimajas, kus teda võõrustas ettevõtja Koit Uus. Arvo Tarmula

Majandusminister Taavi Aas (Keskerakond) käis esmaspäeval Läänemaal ja kohtus omavalitsusjuhtidega, kes kurtsid talle muresid.

„Rääkisime Aasaga investeeringutest, tee-ehitusest ja liiklusohtlike kohtade korrastamisest. Meil on mureks olnud näiteks Soolu ja Hara tee,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus.

Teine olulisem teema oli tuulepargid. „Meie sõnum on see, et tuuleparke tuleks rajada üleriigilise eriplaneeringu alusel, mitte igas omavalitsuses jupi kaupa,” rääkis Lõhmus. Ta lisas, et praegu Risti kanti planeeritava tuulepargiga on ilmnenud juba mitmeid probleeme. „Küsimärke on nii palju, et me kaalume planeeringu koostamise peatamist,” ütles Lõhmus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kumb
3 aastat tagasi

kummale pai tegi

gips
3 aastat tagasi

ega kelm kelmi ju tunneb 🙂

pealtnägija
3 aastat tagasi

kui teada seda, mis moodi uusivanamees enda varanduse on kokku kraapinud siis ärimeheks teda küll nimetada ei saa. Seda enam on imekspandav ministri külaskäik, see aga kinnitab et valitsuse taustakontroll lonkab kahte jalga. Seega ei saa julgeolekust juttugi olla.

фдшсу
3 aastat tagasi

привет