Läänemaa aasta tegu on Noarootsi kõrts ja pood

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Ebekai ja Ringo Härm võtsid reede õhtul vastu Läänemaa aasta teo tiitli Noarootsi kõrtsi ja poe maja ümberehitamise eest. Foto: Silver Raidla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Ebekai ja Ringo Härm võtsid reede õhtul vastu Läänemaa aasta teo tiitli Noarootsi kõrtsi ja poe maja ümberehitamise eest.
Foto: Silver Raidla

Rahva tahtel on Läänemaa parim toode ja teenus sel aastal „Pimeda aja” mädarõigas ja Wiigi kohvik, aasta tegu aga Noarootsi kõrtsi ja poe ümberehitamine.

Reedel kuulutas SA Läänemaa Lääne Kaluri klubihoones võitjad välja. „Sel aastal oli konkurents tõesti väga tugev,” ütles SA Läänemaa projektijuht Kaja Rüütel.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Martin
3 aastat tagasi

Mulle jääb arusaamatuks selle ürituse eesmärk. Juba teist aastat järjest valitakse Läänemaa parimateks 3 töötajaga kõrtsid või siis lagunenud kauplusehoone korrastamine Haapsalu kesklinnas. Kas millegi targemaga polegi tervel Läänemaal hakkama saadud? Wiigi kõrts eksisteerib juba hulk aastaid. Miljonivaade, üliodav sisustus ja aastast aastasse needsamad viis rooga. Tõsi küll, täiesti söödavad. Jääb mulje, et ürituse korraldajad käivadki ainult mööda odavaid kõrtse ega tea Läänemaal toimuvast tuhkagi.

Georg
3 aastat tagasi
Reply to  Martin

Konkursile esitatakse pigem vist end või enda tuttavat. Hääletamine siis ka osalt kampaania korras, et üks osa häältest tuleb sõpradelt ja tuttavatelt.
Kui selline formaat, siis nii ongi.
Aga kindlasti oli iga nominendi juures ka ettevõtlikust ja edasipüüdlikust. Ehk siis tublid!

jehoova
3 aastat tagasi
Reply to  Georg

ma võin kihla vedada et kui kallemets oleks enda suusa rada 100 meetrit pikemaks ehitanud oleks tema see kangelane olnud .

Antson
3 aastat tagasi
Reply to  Martin

Ja teie ise olete kindlasti esitanud neid ÕIGEID Läänemaa ettevõtteid sellele konkurssile. Kui ei, siis milleks oma elukibedust siin väljendada?
Wiigi kohvik on aastaid tegutsenud ja iga aastaga ainult paremaks ja kaunimaks tehtud, selle kõige taga on ikka suuur töö aastast aastasse.

Ps! Katsu ikka olla positiivsem ja vähem kibestunud.

kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  Antson

Kaunis on seal ainult üks asi – päikeseloojang. Ise esitan ennast, ise kiidan ennast.

Aasta Koer
3 aastat tagasi

Elagu kõik Aasta tegijad! Auh!

klassivennad keki koolist
3 aastat tagasi

tone et sa Tonge seal poolsarel lippu ikka kõrgel hoiad ja süsteemi kiuste ikka suudad seal elu sees hoida 🙂 jõudu ja jaksu sulle.