Aavo Kärmas: Risti tuulepark on viie aasta pärast püsti

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Enefit Greeni juhatuse esimees Aavo Kärmas esines teisipäeval Haapsalus ettevõtluspäeval, pärast seda andis intervjuu Lääne Elule. Foto: Arvo Tarmula

Ene t Greeni juhatuse esimees Aavo Kärmas esines teisipäeval Haapsalus ettevõtluspäeval,
pärast seda andis intervjuu Lääne Elule. Foto: Arvo Tarmula

Baltikumi ühe suurema tuuleenergiatootja Enefit Green juhatuse esimees Aavo Kärmas leiab, et tuulepargi naabrid peaksid saama talumistasu.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi (vabatahtlik)
3 aastat tagasi

Ehk peaks sellest tegema teema lähenevateks kohalikeks valimisteks? Minu hääl kindlasti saaks neile kes selle Enriko poolt hästi ristitud Risti rääma pargile punast tuld näitaks.

Enriko
3 aastat tagasi

Haapsalu keskkatlamaja korsten on vaid 50 meetrit kõrge. Eks vaadake ise pilte ja kujutlege see (tuuliku tüvisammas) 4x kõrgemaks, lisades mõttes tiivikuttipp ulatuma 300 meetrini. https://online.le.ee/2017/08/18/fotogalerii-haapsalu-katlamaja-korsten-lammutati-madalamaks/ . Ja nüüd küsige, miks on vaja kümnete kaupa selliseid monstrume just läänlaste tagahoovi, kus on veel puhast vett, mulda ja ehtsat loodust? Samas kui Põhja-Eesti segipööratud kaevandusaladel pole isegi enam kultuurikihti, keegi seal elada ei taha ega lähe ilmselt ka tulevikus. Nii et inimesed, püüdke hoomata tegelikke gabariite, mida plaanitav tööstuspark koos kuivenduskraavide, pikkade teetammide ja elektriliinidega omandab. Pluss veel see, et kui tuulikud äkki (meil juhtubki kõik äkki viimasel ajal) tähenduse peaks… Loe rohkem »

miks ka mitte
3 aastat tagasi

rahvas ei pea nõustuma ,,talumistasuga,,või soovib keegi elukohta vahetada,või ämbrisse astuda ,kuked võivad ju kireda

hästi
3 aastat tagasi
Reply to  miks ka mitte

kamandavad meie tagahoovis, ehitagu see omale viimsisse

Ei no
3 aastat tagasi

Kas tõesti veel püsti?!
Aga miks ajalehte ei saa lugeda?

ülbus
3 aastat tagasi
Reply to  Ei no

ja ärplemine tuleneb sellest, et nii Lõhmus, kui Suur on selle ettevõtmise suured toetajad lastes rahva peale suure kaarega. Lambad valivad nad uuesti volikogusse ja selle ärpleja sõnad saavad teoks, olgugi, et see tehnoloogia on nii inimestele, loomadele ja lindudele väga kahjulik. Aga teatud hulk kaasajooksikuid on ju kerge ära osta ja nn. tavainimene peab ennast ikka veel orjarahvaks ja ori ei kobise- nii, et palju õnne tuulikud tulevad ja inimesed lähevad…