0

Langenud puu alla jäänud autojuht suri

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Võnnu lähedal tabas tormis murdunud pappel veoauto kabiini ja selles olnud juht suri hiljem. Foto Eduard Laur

Septembri keskpaigas Võnnu külas avariis raskelt vigastada saanud vaeoautojuht suri.

Õnnetus juhtus tormisel 17. septembril, kui Ridala-Nigula maantee 7. Kilomeetril kukkus sõitvale veoautole peale murdunud puu. Puu tabas juhikabiini vasakut nurka, tekkinud löögist kaotas 42aastane veokijuht auto üle juhitavuse ning paiskus kraavi. Raskelt viga saanud autojuhi toimetas PPA lennusalga kopter sündmuskohalt Põhja-Eesti regionaalhaiglasse, kus ta läinud nädalal suri. Autojuht ei olnud Läänemaa elanik.

Haapsalu politseijaoskonna patrulltalituse juhi Meelis Laurmann ütles Võnnu õnnetuse kohta, et tegemist oli äärmiselt harukordse liiklusõnnetusega: „Selle õnnetuse põhjustas halbade asjaolude kokkulangemine.”

Kaire Reiljan

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz