0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 29. septembril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Rõude küla saab uue veevärgi

Septembris sõlmisid Lääne-Nigula vallavalitsus ja AS Matsalu Veevärk kokkuleppe, et veefirma hakkab uuest aastast Rõude asulas teenust pakkuma ja rekonstrueerib ka kogu Rõude ühisveevärgi.

Läänemaa rahvariided paistavad silma värviga

Läänemaa rahvariideraamatu esitlusel Uuemõisa lossi valges saalis oli kodustest riidekirstudest toodud rahva ette kümmekond sajandivanust või vanematki eset, mida Eesti Rahva Muuseumi etnograaf Reet Piiri ka laiemale publikule tutvustas.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz