Lääne Elu paberleht teisipäeval, 29. septembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Rõude küla saab uue veevärgi

Septembris sõlmisid Lääne-Nigula vallavalitsus ja AS Matsalu Veevärk kokkuleppe, et veefirma hakkab uuest aastast Rõude asulas teenust pakkuma ja rekonstrueerib ka kogu Rõude ühisveevärgi.

Läänemaa rahvariided paistavad silma värviga

Läänemaa rahvariideraamatu esitlusel Uuemõisa lossi valges saalis oli kodustest riidekirstudest toodud rahva ette kümmekond sajandivanust või vanematki eset, mida Eesti Rahva Muuseumi etnograaf Reet Piiri ka laiemale publikule tutvustas.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments