Torm murdis Läänemaal 21 puud

Tuule murtud puude tõttu sai päästeamet eile 21 väljakutset.

„Esimene puu murdus 17. septembri hommikul kell 8.01 ning viimane sama päeva õhtul kell 20.33. Päeva jooksul oli ohu likvideerimisega seotud väljakutseid 21,” ütles päästeameti kommunikatsioonijuht Maris Moorits.

Kõige enam murdus puid Vormsil, kus päästjad käisid väljas üheksal korral ning mitmel korral pidid päästjad väljakutse põhjuseks olnud puuni jõudmiseks eemaldama veel teisigi teele langenud puid.

Haapsalu linnas murdusid puud Mägari, Nõmme (2), Haeska, Käpla, Võnnu ja Kabrametsa külades ning Sadama, Tamme põigu ja Posti tänaval. Lääne-Nigula vallas olid puud teel Kirimäe ja Elbiku külas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
number, kahtlase väärtusega
3 aastat tagasi

Äkki oli üks kusagil veel? kindlalt. Mõne maamehe maavaldustes, sai ise järkamisega hakkama ja kogus ka puid endale, On see nüüd valeuudis?

Misasja
3 aastat tagasi

need mis registreeritud, need avaldati, see, et sul kuskil metsakolkas sauna taga vana kuivanud näss ära murdus ja sa sellest kindlustust ei teavitanud, siis ei kajastu see ka siin artiklis loogiliselt mõeldes!

Georg
3 aastat tagasi
Reply to  Misasja

Sina panidki selle pealkirja?

sedaasja
3 aastat tagasi
Reply to  Misasja

Misasja uilgad? Kogu Läänemaal murdus 21 puud, see on absurdne. Minu sauna taga ei juhtunud midagi, võta mure maha.

Misasja
3 aastat tagasi
Reply to  sedaasja

mina ei uilga absoluutselt, te ise muretsete oma kommentaarides maha kukkunud puude arvu pärast, arusaamata, et artiklis kirjutatakse mitte murdunud puude arvust kokku, vaid 21 väljakutset oli murdunud puude tõttu, rohkem ei olnud, vähem ka ei olnud, 21 oli.

kahekümne teine puu ei murdunud
3 aastat tagasi
Reply to  Misasja

Kirjutatud nii – Torm murdis Läänemaal 21 puud. Kui nii on, siis olgu. Kui oli rohkem, siis nii ei ole. Selgus majas – OLI 21 puud ja ei ühtegi rohkem. Tänan, et aitasid õiguse jalule.

võibolla
3 aastat tagasi

artiklit võiks ka lugeda, pealkirjade järgi maailmapildi kujundajaid on siin liigagi palju

võibolla keelas ära
3 aastat tagasi
Reply to  võibolla

Jaa, jaa, arusaadav – pealkirjade lugemine on keelatud. See on väär, on eksitav, on moonutatud. Ei ole lubatud pealkirju lugeda.

Georg
3 aastat tagasi

Torm murdis oluliselt enam, kui 21 puud!