0

Theimo Tülp valiti esiliiga B-s augustikuu parimaks treeneriks

Läänemaa jl. Keskel klubi peatreener Theimo Tülp. Foto: Lemmi Kann
Theimo Tülp (paremal) valiti esiliiga B augusti parimaks treeneriks. Arvo Tarmula

Jalgpalli esiliiga B möödunud kuu parimate auhind tuli esmakordselt Läänemaa jalgpalliklubile, kui augusti parimaks treeneriks valiti treener Theimo Tülp.

Ka Läänemaa jalgpalliklubi mängijad näitasid möödunud kuul head mängu. 15. voorus alistati 3:0 Rakvere Tarvas, sealt edasi suudeti kahel korral (7:1 ja 4:3) üle mängida Keila JK ning kolm punkti saadi kirja ka Nõmme Kalju U21 (3:1) vastu. Veel juuli lõpus kaheksandal kohal paiknenud Läänemaa tõusis heade esituste toel Esiliiga B-s kuuendale tabelireale.

Esiliiga B parima mängija tiitel läks Tabasalu väravavahile Kaarel Rumbergile.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz