Nostalgiapäevad tulevad senisest rohkem hajutatuna

Tänavu hajub nostalgiapäevade näitus ja laat linnusehoovi ja Krahviaia vahel ära. Arvo Tarmula

Tuleval nädalavahetusel toimuvad Haapsalus nostalgiapäevad on koroonaviiruse leviku tõttu senisest rohkem hajutatud.

Nostalgiapäevade korraldaja Roman Sultangirejev ütles, et tänavune autode näitus ja laat on hajutatud linnusehoovi ja Krahviaia vahel. „Linnusehoov hakkas nagu nii juba väikseks jääma,” ütles Sultangirejev.

Seetõttu on laat plaanitud Krahviaeda ning ilusamad autod ja suuremad kauplejad linnusehoovi.

See teatris toimuvatel õhtustel üritustel – lintmaki- ja videodiskodel – ootab külastajaid vähemalt kuus desovahendiga alust. Seda, et rahva arvu piirama peaks, Sultangirejev ei kartnud. „Ei usu, et nii palju inimesi tuleb,” ütles ta.

Sellegipoolest üritavad korraldajad vältida tropi tekkimist.

Tänavused nostalgiapäevad algavad reedel, 11. septembril teatrihoones traditsioonilise avapeoga. Järgneb öösõit Haapsalu ajalooliste paikade külastamiseks. Samal õhtul esineb kuursaalis Smilers.

Nostalgiapäevade põhipäev on laupäeval, kui toimub sõidukite paraad. Sellele järgneb autode vigursõit, näitus, laat ja moedemonstratsioon.  Õhtu lõpetab Vanakinos populaarse telesaate „Reisile sinuga” taasmängimine ning ansambli Singer Vinger kontsert. Samal ajal esineb kuursaalis Sibyl Vane ning Lääne Kaluri klubihoones näeb kabaree-etendust.

Nostalgiapäevad lõpevad pühapäeval traditsioonilise oksjoniga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Puzikov
3 aastat tagasi

usun, et see nv. on VanaKino ja See teater umbes kaadrist. Circa 3 inimest ühel ruutmeetril.

Kolvirõngas
3 aastat tagasi

Poe taga sireli põõsas

...
3 aastat tagasi

Desoalused võivad olla, aga suhtumine, et ehk ei tule vanad umbsed hooned öösel pidulisi täis tekitab küll hirmu. SEE teatris üldse ventilatsioonisüsteem on? Varem on ürituse ajal küll olnud maja puupüsti rahvast täis. Suur koroonapuhangu oht tundub olevat. Kus on linnavalitsuse silmad?

valge daam
3 aastat tagasi
Reply to  ...

Pole vaja sinna minna ja ongi üks nakkusoht vähem

Vänt Võll
3 aastat tagasi

suur tänu korraldajatele selle huvitava,nüüd juba traditsiooniks muutunud ürituse eest !!Olen seal igal aastal käinud ja lähen ka tulevikus

Hoo Ratas
3 aastat tagasi
Reply to  Vänt Võll

Saame aga tänavu ka kokku !