Viis läänlast sai terviseedenduse eest medali

Lääne Elu

info@le.ee

Viis läänlast said tubli töö eest tervisedendajana medali.

Läinud nädalal Jõgevamaal peetud tervisenõukogude suvekoolis jagati medaleid parimatele tervisedendajatele. Tunnustuse sai ka viis läänemaalast.

Pikaaegse silmapaistva töö eest tunnustati Hele Leek-Amburit (Tallinna Ülikooli Haapsalu kolledži lektor), Solveig Edasit (Maanteeameti ennetustöö osakonna juhtivspetsialist), Tiina Kütti (Innove Rajaleidja Lääne-Eesti piirkonna juht) ja Andres Kaljurat (päästeameti Lääne päästekeskuse komandopealik) ning uue tulijana tervisedenduse valdkonnas Ege Tatarmäed (rahvatervise ja turvalisuse koordinaator sihtasutuses Läänemaa).

Tunnustatute juures toodi välja, et nad tegutsevad valdkondade üleselt, ehk ei jää vaid oma liistude juurde, mõeldes nii-öelda kastist välja. Ennetustöö osas hinnati nende professionaalset kogemust ja oskust näha ohumärke juba enne olukorra keerulisemaks muutumist. Oluline kriteerium oli ka koostöövalmidus ning heade ideede loomise ja elluviimise oskus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
motivaator
3 aastat tagasi

parim tunnustus on see,kui tuleb sinu juurde inimene ja tänab abi eest. Kõik muu- medal, ilusas raamis uhke tänukiri kahvatub selle kõrval. Aga kui keegi sellest motivatsiooni saab, siis palun……

loogiline
3 aastat tagasi

oleks, et toodaks ka tunnustatud medalisaajate üleloomulikud teod üksikasjalikult välja, muidu see üldine jutt, panustame, suuname, ennetame,

Tublid!
3 aastat tagasi

Teada fakt, et õelate kommentaaride kirjutajad ise reaalselt millegi kasulikuga ei tegele ja põhiline infokanal on neil näosaade ja horoskoobid, siis nad ei olegi kõige toimuvaga kursis.
Ega neid tegelikult ei huvitagi. 😀 peaasi, et mökitada saaks.

mingi
3 aastat tagasi

klubiline seltskond vist

aga
3 aastat tagasi

aga see on ju nende töö,mille eest tasu saavad ja peavadki seda hästi tegema. Tunnustustada võiks vabatahtlikke, kes oma vabast ajast ja täiesti tasuta inimesi aitavad. Kõik muu on ju töö,mida me kõik päevats päeva teeme……

Imelik loogika
3 aastat tagasi
Reply to  aga

Vabatahtlikke tunnustatakse ju samuti ja mitmel riiklikul ning mitteriiklikul tasandil. Hea palgatöö eest tunnustamine on samuti alati olemas olnud. Miks peaks ühe ära keelama?
Tunnustamine on motiveeriv mõlemale.

Juhan metsast
3 aastat tagasi

Pole toda uut tulijat tervise etenduse valdkonnas kuulnud ega näinud ja juba medal rinda. Pidavat olema rahvatervise ja turvalisuse koordinaator sihtasutuses Läänemaa. Mis ime amet selline peaks olema? Mille imelisega koordinaator toime tuli, et auhinna välja teenis?

Juhan metsast
3 aastat tagasi
Reply to  Juhan metsast

Ja näe imet, rahvatervise ja turvalisuse koordinaator kohe pealt medali rinda saamist hakkamist täis ja mõõda baare kolamas, kas baarmann dokumenti küsib kui soovin vähe õllet panna või siidrit lasta. Pole hullu, küll lahked onklid aitavad.

Kus
3 aastat tagasi

Seda kastist välja vaatamist visuaalselt ka näeb, lastele enamus tervisespordi alasi tasulised