1

Keskerakond valis uue juhtkonna

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Jaanus Karilaid ja Jüri Ratas. Foto: Arvo Tarmula
Jaanus Karilaid ja Jüri Ratas. Foto: Arvo Tarmula

Keskerakond valis täna toimunud kongressil 780 häälega esimeheks tagasi Jüri Ratase, vahendab ERRi uudisteportaal.

Juhatusse valiti Tanel Kiik, Jaak Aab, Mihhail Kõlvart, Mailis Reps, Taavi Aas, Lauri Laats, Yana Toom, Jaanus Karilaid, Siret Kotka, Vadim Belobrovtsev, Eha Võrk, Marika Tuus-Laul, Anneli Ott ja Enn Eesmaa.

Juhatusse kandideerisid majandus- ja taristuminister Taavi Aas, riigihalduse minister Jaak Aab, haridusminister Mailis Reps, sotsiaalminister Tanel Kiik riigikogu liikmed Enn Eesmaa, Jaanus Karilaid, Andrei Korobeinik, Siret Kotka, Anneli Ott, Aadu Must, Kersti Sarapuu, Marika Tuus-Laul ja eurosaadik Yana Toom, samuti Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart ning  abilinnapead Vadim Belobrovtsev ja Eha Võrk.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kunas
kunas

kapi keskerakondlased rahva ette astuvad- kas kohalike omavalitsuste valimistel.Ratas ja valitsus on okei, langetasid viina hinda ja tõstsid pisut penssi.

wpDiscuz