Keskerakond valis uue juhtkonna

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Jaanus Karilaid ja Jüri Ratas. Foto: Arvo Tarmula
Jaanus Karilaid ja Jüri Ratas. Foto: Arvo Tarmula

Keskerakond valis täna toimunud kongressil 780 häälega esimeheks tagasi Jüri Ratase, vahendab ERRi uudisteportaal.

Juhatusse valiti Tanel Kiik, Jaak Aab, Mihhail Kõlvart, Mailis Reps, Taavi Aas, Lauri Laats, Yana Toom, Jaanus Karilaid, Siret Kotka, Vadim Belobrovtsev, Eha Võrk, Marika Tuus-Laul, Anneli Ott ja Enn Eesmaa.

Juhatusse kandideerisid majandus- ja taristuminister Taavi Aas, riigihalduse minister Jaak Aab, haridusminister Mailis Reps, sotsiaalminister Tanel Kiik riigikogu liikmed Enn Eesmaa, Jaanus Karilaid, Andrei Korobeinik, Siret Kotka, Anneli Ott, Aadu Must, Kersti Sarapuu, Marika Tuus-Laul ja eurosaadik Yana Toom, samuti Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart ning  abilinnapead Vadim Belobrovtsev ja Eha Võrk.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kunas
3 aastat tagasi

kapi keskerakondlased rahva ette astuvad- kas kohalike omavalitsuste valimistel.Ratas ja valitsus on okei, langetasid viina hinda ja tõstsid pisut penssi.