Lääneranna abivallavanemaks pürib üle 20 inimese

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets loodab kuuendiku eriolukorra järel eraldatavast riigtoetusest panna automaatide alla. Urmas Lauri
Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets. Urmas Lauri

Lääneranna abivallavanema konkursile laekus rekordarv avaldusi.

„Umbes 25 inimest,” ütles Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets. „Ei ole kõiki veel täpselt üle lugenudki.” Pikkmetsa sõnul pole varem ühelegi vallaametniku kohale nii palju tahtjaid olnud. „Lääneranna valla ajal küll mitte,” ütles Pikkmets.

Lääneranna abivallavanemaks hariduse ja kultuuri alal tahtjaid on üle Eesti. „On Pärnust, on Tallinnast, on kohapealt,” ütles Pikkmets. Eile lootis vallavanem kõik avaldused üle vaadata ja valida välja kandidaadid, kes vastavad nõuetele. „Osa, tundub, on kandideerinud kandideerimise pärast,” ütles Pikkmets. Sel nädalal hakkab komisjon kandidaatidega vestlema. Komisjoni kuuluvad peale Pikkmetsa Lääneranna vallasekretär Merike Ehasalu ja Lääneranna vallavolikogu esimees Arno Peksar. Komisjon on viieliikmeline, kuid eile ei olnud selle koosseis veel kinnitatud.

Seni Lääneranna abivallavanemana töötanud Andres Annast pärast puhkust enam tööle ei naase. Temast saab Saarde vallavanem.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ühiskonnateadlane
3 aastat tagasi

Nälg pitsitab ju, hea palga peale saada on eluküsimus. EU tõi õnne õuele.

Piibeleht
3 aastat tagasi

Tundub üks magus ajaviitmise koht olevat, ka raha makstakse

Rolando
3 aastat tagasi

Sel pole mingit tähtsust kes koha täidab, otsustavad ikka pikkmets ja hariduseta superspetsialist tiina. 🤣

Läänlane
3 aastat tagasi

Kas kandideerijatel ka vastavat haridust jagub, alla magistrikraadi ei tohiks kedagi jutulegi võtta, sest baka on võrdne nõuka aja tehnikumiga. See pole tõsiselt võetav kõrgharidus!

Nüüd
3 aastat tagasi
Reply to  Läänlane

on küsimus pigem selles, kas nn selekteerijatel (komisjoniliikmetel) endal on magistri kraad. Kui ei siis kuidas on vöimalik kandideerijast tuhmimal inimesel öiget valikut teha? Kas tuulesuuna järgi…