Paralepa rannavolle karika võitsid Loorits ja Aljaste

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Paralepa karikavõistlustega vedas nii korraldajal kui ka osalejail, sest kuigi hommikul sadas paduvihma, oli mänguväljak õhtuks tahenenud. Foto: Enn Kerge

Eile peeti Paralepas rannavõrkpalli hooaja lõppvõistlus – selgusid karikavõitjad. “Ilmaga vedas. Hommikul oli paduvihm, kuid õhtuks oli plats tahenenud,” nentis võistluse korraldanud Enn Kerge.

Paralepa karikavõistlustel rannavõrkpallis oli võistlemas kuus vollepaari. Võitjad Lauri Loorits ja Kristopher Aljaste kogusid 9 punkti kümnest võimalikust. Teisels jäid 7 punktiga valitsevad rannnavõrkpalli meistrid Maanus Jõevee ja Janno Soon. Sama palju punkte kogusid ka Meelis Nukki ja Silver Siht.

“Turniir, nagu ikka, oli väga tasavägine, võitjad kaotasid geimi turniiri viimasele, kuuendale tiimile. Tase oli seega väga ühtlane,” nentis Kerge.

Kerge askeldab Paralepa rannas teist aastat. “Sel aastal on osalejaid kõikidel võistlustel olnud rohkem kui mullu. Aga nende numbriteni, mis olid Heinar Tuulbergi korraldamise aegu, on veel pikk maa minna,” tõdes Kerge.

Võistlust toetas Rannarootsi lihatööstus.

Fotod: Enn Kerge

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments