0

Kuressaare haigla ja hooldekodu kehtestasid taas külastuskeelu

Lääne Elu

info@le.ee

Külastuskeeld. Foto: SA Kuressaare Haigla

Külastuskeeld. Foto: SA Kuressaare Haigla

Kuressaare haigla andis teada, et homsest kehtib haigete ja hooldekodu elanike külastuskeeld seoses koroonaviirusega nakatunute tõusuga Eestis, vahendas Postimees.

Haigla sõnul võib inimlikel põhjustel haiget külastada kokkuleppel raviosakonnaga, kui külastajal puuduvad kõrge nakkusriski tunnused.

Külastamine on lubatud juhul kui külastaja on terve ning patsiendil või tema pereliikmel puudub kokkupuude mõne koroonakontaktsega viimase 14 päeva jooksul. Kui patsiendil pole respiratoorset haigust ega palavikku üle 37,5. Ja kui patsient või mõni tema pereliige pole viibinud kõrge nakatumismääraga riigis viimase kahe nädala jooksul

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz