0

Galerii: Lahemaa noorte folkansambel Uurikad lustis Keedikas

Lääne Elu

info@le.ee

Uurikad Keedikas. Foto. Arvo Tarmula

Positiivsusest ja energiast pakatav üheküla folgipunt Uurikad esines täna Keedika külaplatsil. Uurikad on rõõmsameelne ja energiast pulbitsev folkansambel, kus laulavad ja mängivad erinevaid pille Uuri küla noored Kuusalu vallast, Lahemaalt.

Uurikad on eriline juba sel põhjusel, et need entusiastlikud Uuri küla lapsed musitseerivad iseenda rõõmuks, mitte juhendaja ega vanemate käsul. Nende ühine meel, suurte ja väikeste kokkuhoidev koostegutsemine puudutab. Nagu ka nende muusika.

Fotod: Arvo Tarmula

“Maakad läksid linna” on Lahemaa noorte folkansambli kolmas originaallugu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz