Politsei: kassile haamriga pähe tagumine ei ole julm tegu

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Haapsalu politseijaoskonna vanemuurija Vello Palmits. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu politseijaoskonna vanemuurija Vello Palmits. Foto: Arvo Tarmula

Politsei ei alusta oma kassi uputanud ja haamriga pähe tagunud mehe suhtes kriminaalmenetlust, vaid piirdub väärteomenetlusega.

Eelmisel nädalal sai Haapsalu politsei kuriteoteate koos videotega, millel on näha, kuidas eakas mees üritab oma kassi esmalt uputada veetünni, aga kuna see ei õnnestu, hakkab teda haamriga pähe taguma.

„Politseile avaldusega laekunud materjalidest nähtub, et tegemist on looma hukkamisega ja inimesel oli selleks olemas tahtlus, kuid ei ole tuvastatav, et looma hukkajal oleks olnud kindel soov looma julmalt kohelda,“ ütles Haapsalu politseijaoskonna juhtivuurija Vello Palmits.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
29 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Taavi
3 aastat tagasi

Vauuu….Eesti politsei!!!!! Siis ei peaks jalaga tagumiku löömine politseile ka olema kuritegu…..miks selline tropp veel politseis töötab????NB! Ei luba enda kommentaari kustutada…sellele järgneb trahv!!!!

Andres
3 aastat tagasi

Ei noh tule taevas appi.🤔

Agnes
3 aastat tagasi

Tere! Minul endal on kass, ARMASTAN Teda. Sellest kirjutatud kassist on väga kahju. Jah, loomad ei saa valida endale oma inimest, aga inimesed looma saavad valida. Mina valisin lastega oma looma, kassi ja hoiame Teda nii nagu tahaksime, et meid hoitaks. A.

tomcat
3 aastat tagasi

Jõle see tegu oli, aga seadus on seadus. Ja hea ongi, muidu saadaks lumehelbekestest pseudoloomakaitsjad vanamehe tuleriidale. Suures plaanis peab üldse hakkama mõtlema sellele, et verejanuline pööbel saaks võimalikult vähe karistuste karmust mõjutada. Muidu hakkavad võllapuud jälle kerkima nagu pimedal keskajal.

Tann
3 aastat tagasi

Uskumatu,pole sõnu….. politsei või asi, anname neile loomapiinajatele julgust juurde kui jätate karistamatta.See inimene on julm looma vastu ja kindlasti ka inimeste vastu

mina olengi mina
3 aastat tagasi

sellisele inimesele tuleks panna keeld uue looma võtmisele. usun et paljud tahavad et ta saaks samaväärse karistuse!!

Liane
3 aastat tagasi

See on julm tegu,ja teda on vaja karistada samajulmalt

Martin
3 aastat tagasi

Pättidel on ka kogu aeg oma tahtlus, jube võrdlus!

Ants
3 aastat tagasi

Pole mitte kunagi politseist midagi head arvanud ega arva ka edaspidi.

oeh
3 aastat tagasi

Tahtlus? Milliseid totraid termineid meie õigussüsteem veel välja mõtleb? Ükskord võik ikka häbi ka olla ja minge ära.