Parvlaev Regula on Virtsu-Kuivastu liinil abiks vähemalt 15. augustini

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parvlaevad Piret (vasakult) ja Regula Virtsu sadamas. Foto: Urmas Lauri

Väinamerel mandri ja suursaarte vahelistel liinidel toimetav TS Laevad hoiab Saaremaa liinil lisalaevana parvlaeva Reguila kiuni 15. augustini.

„Tulenevalt suurenenud reisijate arvust pikendas Maanteeamet parvlaeva Regula lepingut 15. augustini, mille alusel on Regula valmis suurema nõudlusega päevadel tegema lisareise Virtsu-Kuivastu liinil ka augusti esimeses pooles,” teatas TS Laevad.

Regula teostab lisareise juhul, kui põhilaevade Tõllu ja Pireti poolt teostatud graafikujärgsetelt reisidelt on sadama-alale maha jäänud rohkem kui 200 liinimeetrit sõidukeid ning kui Regula ei ole parasjagu asendamas mõnda põhilaeva. Lisareise ei käsitleta graafikujärgsete reisidena ja neile ei müüda pileteid eelmüügist ega ka sadamas.

TS Laevad on juuli kolme esimese nädalaga teenindanud Virtsu-Kuivastu liinil ligi 165 000 reisijat ning viinud üle ligi 65 000 sõidukit. Võrreldes eelmise aasta sama ajaga on teenindatud sõidukite hulk jäänud praktiliselt samale tasemele, reisijate arv on vähenenud peamiselt grupi- ja bussireisijate arvelt.

Kui nõudlus on jätkuvalt suur, võib Maanteeamet pikendada reiside tellimist Saaremaa liinil kuni 31. augustini.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments