4

Nädalavahetusel sekkus politsei neljal korral löömingutesse

Lääne Elu

info@le.ee

17. juulil sai politsei teate, et Haapsalus Raudtee tänaval hoovis ähvardas ja tõukas seni tuvastamata isik 16-aastast noormest, kes selle tagajärjel kukkus ja sai viga.

18. juulil kella 5.20 ajal sai politsei teate, et Haapsalus Kiltsi lennuväljal tõukas, lõi ja tiris 30-aastane mees oma 33-aastast elukaaslast. Olukorda sekkus 28-aastane mees, kes lasi 30-aastasele mehele näkku pipragaasi ning lõi teda. 30-aastane mees sai viga. Politseinikud pidasid 28-aastase mehe kahtlustatavana kinni. Mõlema juhtumi suhtes alustati kriminaalmenetlust.

18. juuli varahommikul sai politsei teate, et Haapsalus korteris lõi 19-aastane mees omavahelise tüli käigus 17-aastast neiut.

19. juulil kella 23.15 ajal sai politsei teate, et Taeblas Kase puiesteel lõi 31-aastane mees jalaga korduvalt 18-aastast meest. 18-aastane mees sai raskeid vigastusi ja viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Jüri
Jüri

Ootoot,kinni võeti isik,kes kaitses naisterahvast jõhkardist elukaaslase eest?! A see jõhkard jäi vabadusse?! Uskumatu…

Agu
Agu

Loodan väga, et trükiviga. Politsei ei saa ju nii rumal olla….või saab?

H.h
H.h

Need ei ole mehed , kes naisi peksavad!

Puzikov
Puzikov

tundub, et lennukal oli taas väärt kaader koos.

wpDiscuz