Suur galerii: TAFF:fest tuli, et jääda

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Sofia Rubina. Foto: Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 74
Sofia Rubina. Foto: Arvo Tarmula

TAFF:festi teine päev kujunes veelgi meeleolukamaks kui esimene. Ei mingit kahtlust – publik võttis TAFF:festi omaks.

Festivali teisel päeval astusid rahva ette Haapsalu Big Band, Aleksander Paal kvartett, Ramuel Tafenau kvintett, Reket & Tafenau ja TAFF:festile pani võrratu punkti Sofia Rubina.

“Kas te olete kunagi näinud õnneliku inimese etaloni?” päris festivali alustala Raivo Tafenau publikult enne esimese TAFF:festi lõpulugu.
“Vaadake siia – ta on teie ees!” kuulutas Tafenau.

Tafenau poolt said ülevoolavalt tänatud kõik, kes TAFF:festi õnnestumisse kaasa aitasid, alustades korraldajatest ja Haapsalu kultuurimaja direktorist Gülnar Murumäest kuni viimase kui taustajõuni. Eraldi said tänatud ettevõtted, kes sel muusikapeol rahvast söötsid ja jootsid – hoolega valitud kvaliteetsete söökide ja jookide eest.
“Ma vihkan festivalidel hapukapsa, sardellide ja friikartulite lõhna! Siin seda polnud! Aitäh teile selle eest!” ütles Tafenau.

Ja muidugi sai tänatud ka publik.
“Lepime nüüd kokku, et siin sellel festivalil oli selle suve kõige ägedam publik!” kuulutas Tafenau.

Publiku reaktsiooni kaheti mõista polnud võimalik – rahvas tahab TAFF:festi ka järgmisel suvel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
3 aastat tagasi

Kellelgi polnud peale Taffi muud etemat teha, kui Kuuse tänava bensukas paberit laiali vedada? Mõnel on ikka väga igav nädalavahetus olnud vist.