1

Ehte tänaval süttisid suitsetamisest põlema pesurestil kuivanud käterätid

Pesurestil olnud käterätid süttisid põlema. Hannes Kliss

6. juulil kella 22.45 ajal süttis Haapsalu linnas Ehte tänaval joobes mehe hooletust suitsetamisest väljas oleval pesurestil kuivavad käterätid. Põlengu avastanud tubli majaelanik kustutas põlengu enne päästjate saabumist kustutiga. Päästjad kontrollisid kõrval asuva elamu tuleohutust ja tuulutasid ruumid. Ühe suitsu sisse hinganud kannatanu viis kiirabi haiglasse.

Hannes Kliss fotod

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
iva
iva

Natuke naljakas lugu, kuigi tõsine juhtum iseenesest..aga ma ei saa aru, kus see pahalane siis ise oli-toas, loopides konisid õue või rippus ka kuivatusrestil, et tuulduda.

wpDiscuz