Mõlemad Lihula tulistamises viga saanud lapsed on koju pääsenud

Kurjategija tulistas laupäeva hilisõhtul Žiguli esiklaasi valangu, kuulid tabasid eesistmel olnud Ülle Heinveri ja tema taga olnud kaht väiksemat last. Juht jäi terveks ja kihutas minema, peatudes politseinikke nähes. Pildil toimetavad auto juures kriminalistid. Andres Putting/ Ekspress Meedia
Kurjategija tulistas 6. juuni hilisõhtul Žiguli esiklaasi valangu, kuulid tabasid eesistmel olnud Ülle Heinveri ja tema taga olnud kaht väiksemat last. Juht jäi terveks ja kihutas minema, peatudes politseinikke nähes. Pildil toimetavad auto juures kriminalistid. Andres Putting/ Ekspress Meedia

Mõlemad Lihula tulistamises haavata saanud ja Tallinna lastehaiglas ravil olnud lapsed on praeguseks saanud haiglast välja, ütles pediaatriakliiniku juhataja Reet Raukas ERRile.

5-aastane poiss sai haiglast välja 17. juunil, 3-aastane laps pääses haiglast koju juba varem.

Raukas rääkis, et üks lastest sai pihta luusse ning teine sai vigastuse kõhtu. Ta rääkis, et siseorganid sai pihta riivamisi ja nende funktsioonid mõjutada ei saanud.

Mõlemad lapsed jäävad ka kodus jälgimise alla ja hakkavad mõnenädalase vahega järelkontrollis käima. Luuvigastusega laps peab käima järelkontrollis ortopeedi juures.

6. juuni hilisõhtul kell 21.44 sai politsei väljakutse Lihulasse, kus Olerexi tankla juures oli Subaru otsa sõitnud kahele parkinud autole, tankla seinale ja turvakaamerapostile ning seejärel lahkunud.

Autot hakkas mootorrattal jälitama 40aastane kaitseliitlane Virgot Rägastik. Lihulast Tuudile viival vanal raudteetammil sõitis Subarut juhtinud suvitaja Mikk Tarraste kraavi, väljus autost ja tulistas Rägastikku. Mootorrattur hukkus sündmuskohal.

Seejärel tulistas Tarraste juhuslikult mööda sõitnud Žigulid, milles olid vanavanemad koos 3-, 5- ja 9-aastaste lapslastega. Autos sai surma Lihula apteeker Ülle Heinver, kaks nooremat last said üliraskelt vigastada, kolmas pääses. Viga sai ka autot juhtinud mees, kes pääses haiglast järgmisel päeval.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments