Läänemaa jalgpalli esindusmeeskond sai eile kaks punast kaarti

Läänemaa jalgpalliklubi esindusmeeskond kaotas eile koduväljakul Tallinna Kalevile 1:3.

„Esimene poolaeg olime täiesti mängus ja teise poolaja alguses oli veel kolme punkti maitse suus,” ütles Läänemaa jalgpalliklubi peatreener Theimo Tülp.

Kohe mängu alguses lõi Läänemaa mängija Morten Saar värava, mille vastasmeeskond 11 minutit hiljem viigistas.

59. minutil aga mänguseis muutus, kui Läänemaa mängija Bert Rotberg sai punase kaardi selle eest, et võttis vastastelt määruste vastaselt hea ründevõimaluse ära. Tülbi sõnul oli seal küll tõlgendamise ruumi, kas see oli määruste vastane. „Aga kohtunik otsustas nii,” ütles Tülp.

Pärast seda lõid vastased veel kaks väravat. „Me polnud vaimselt ja füüsiliselt veel valmis selleks, et vähendatud koosseisus tugeva vastasega hakkama saada,” ütles Tülp.

Mängu lõpueeli sai Läänemaa võistkond veel teisegi punase kaardi kui mängija Karel Saarkopli sai teise kollase kaardi, mis on automaatselt punane kaart.

Läänemaa jalgpalliklubi järgmine mäng on neljapäeval. Siis on vastaseks tabelis viimane Rakvere Tarvas. Läänemaa on edetabelis 8. kohal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments