Galerii: Margus Luik esitles täna oma debüütromaani

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 13
Soovijad said raamatusse ka autori autogrammi. Malle-Liisa Raigla

Spordimees Margus Luigel ilmus debüütromaan „Sulnis Saara”, mis viib lugejad 1934. aasta Haapsallu, raamatu esitlus oli täna Müüriääre kohvikus.

Kõik kohvikusse väljapandud toolid, olid inimesi täis. Luik ütles, et tema suurim hirm oligi see, et esitlusele ei tule keegi.

Kirjastuse Hea Lugu, mis Luige raamatu väljaandis, tegevtoimetaja Tiina Kaalep ütles, et tegemist on esimese raamatuesitlusega pärast koroonakriisi.

Kaalepi sõnul on Luige raamatu puhul tegemist ehtsa suvitusromaaniga. Nii otsustas kirjastus raamatu välja anda sarjas. Samas sarjas on ilmunud ka Aliis Jõe „Unustamatu Ööbiku villa“.

Raamatu peategelane on Haapsallu suvitama tulnud 29aastane pealinlane Mark Stend, kes kohtab kuursaalis tantsija, 19aastase Saara Kasega. Nii algab üks suveromanss.

Luik lõpetas oma sportlaskarjääri 2016. aastal, olles 25kordne Eesti meister käimises. Aasta hiljem ilmus ta autobiograafiline raamat „Paralepast poodiumile”, mis räägib lugusid Luige sportlasteel juhtunud seikadest.

Selle raamatu järel mõtles Luik proovida kirjutada üks ilukirjanduslik teos ning nii hakkaski kirjutama raamatut „Sulnis Saara”.

Loe raamatust pikemalt homsest paberlehest.

Malle-Liisa Raigla fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Rain
3 aastat tagasi

Väga tubli, Margus. Lugesin kohe läbi. Haapsallasena väga huvitav lugemine. Ja päris põnev ka. Võid jätkata 🙂