Haapsallane Margus Luik võidutses Eesti käimise karikavõistlustel

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kluide KV
Margus Luik (216) võitis Sillamäel 10 kilomeetri käimises esikoha. Foto: Margus Randaru

Laupäeval Sillamäel toimunud Eesti käimise karikavõistlustel saavutas Bruno Junk käimisklubi esindav haapsallane Margus Luik meeste 10 km distantsil esikoha, ajaga 47.49. Kaksikvõidu klubile kindlustas Virgo Adusoo, saades teisena lõpetades kirja 51.08. Kolmas oli NPSK Narvic esindaja Igor Jakovlev, ajaga 51.45.

Mõõduvõtt oli väga hästi korraldatud, valitses tõeline suurvõistluste atmosfäär! „Kuna tugevad konkurendid puudusid, nautisin käimist täiel rinnal! Rõõmu teeb fakt, et käisin tehniliselt hästi ja kindlustasin koduklubile meeste arvestuses esikoha“, kommenteeris Luik karikavõidu toonud etteastet. Klubide arvestuses võttis kindla esikoha KJK Kalev-Sillamäe.

Järgmine oluline start leiab aset alles juuli keskpaigas toimuvatel Eesti meistrivõistlustel, seni lubas Luik vormi koguda treeningutel ja jooksuvõistlustest osa võttes.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments