0

Nikolai Novosjolov võitis epee meeskonnavõistluses kulla

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eesti-meister-2016-Le-Glaive
Le Glaive: Nikolai Novosjolov, Dmitri Svõrjov, Marno Allika, Tõnis Rennu. Foto: Maarja Linnamägi

Tallinna Spordihallis peetud Eesti epeevehklemise meistrivõistlustel teenisid võistkondlikud kuldmedalid meeste epees Le Glaive ja naiste epees Põhjakotkas.

Meeste epees saavutas võistkondlikult esikoha Le Glaive (Nikolai Novosjolov, Marno Allika, Tõnis Rennu, Dmitri Svõrjov), kes finaalis alistas En Garde (Sten Priinits, Peeter Turnau, Indrek Vallik, Tarmo Trummal) 45:34. Pronksi teenis Tallinna Mõõk koosseisus Jüri Salm, Juhan Salm, Eduard Lebedev, Klim Gusarov. Kokku osales viis võistkonda.

Naiste epee võistkonnavõistlusel võitis kulla Põhjakotkas (Irina Embrich, Julia Oleinik, Olga Truuse, Helena Orov), kes finaalis alistas En Garde (Katrina Lehis, Nelli Paju, Maarja Konrad) 45:33. Pronksi sai Tallinna Mõõk koosseisus Karoliine Loit, Madina Azizova, Sandra Skoblov ja Anu Hark. Kokku osales seitse võistkonda.

Novosjolov langes eile peetud individuaalturniiril konkurentsist juba kaheksandikfinaalis, individuaalse kulla võitis teist aastat järjest tänasel meeskonnavõistlusel hõbemedali saanud Sten Priinits.

Embrich korjas kahe päeva jooksul aga juba teise kulla.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz