Möödunud nädalal sai politsei eelkõige teateid öörahu rikkumistest

Nädala jooksul registreeriti Haapsalu politseijaoskonnas 106 juhtumit, nende hulgas oli 31 väärteoteadet, millest 28 puhul oli tegu liiklusalaste rikkumistega.

Läinud nädalal anti politseile mitmel korral teada öörahu rikkumistest. „Arusaadavalt on ilmad muutunud suviselt ilusaks ning inimesed kasutavad valgeid ja sooje suveöid lõbusalt aja veetmiseks. Seejuures tuleb aga arvestada läheduses elavate inimestega, keda valjud hääled ja muusika häirida võivad,” ütles Haapsalu piirkonnavanem Indrek Tohter.

Tohter tuletas meelde, et tööpäevadel algab öörahu kella 22st ja kestab kella kuueni hommikul ning puhkepäevale eelneval ööl algab öörahu kell südaööl ja kestab kella seitsmeni hommikul.

„Liikudes sõidukiga mõnele üritusele, kus tarbitakse ka alkoholi, peab juht meeles pidama, et autorooli on lubatud istuda vaid kainel juhil,” ütles Tohter veel.

Samuti tuletas Tohter meelde, et sõidukites ei tohiks nähtavale kohale jätta esemeid, mis võivad vargaid ahvatleda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Majaomanik
3 aastat tagasi

Ainult reedel hakkab öörahu südaööl??

Julka
3 aastat tagasi
Reply to  Majaomanik

Reedel ja laupäeval.

Paes
3 aastat tagasi
Reply to  Julka

ja jaapäeval kaa