SA Läänemaa hoiab aukirja saanud laste nimesid saladuses

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Hetke pärast raksatab Haapsalu linnapea Urmas Suklese rusikas vastu lauda, seda kõike vaatab SA Läänemaa juht Anu Kikas. Kaader tublidele õpilastele saadetud videost

Sihtasutus Läänemaa tänab ka tänavu koolilapsi, kes on silma paistnud hea õppimisega ja saanud tublisid tulemusi aineolümpiaadidel.

Kui tavaliselt saavad lapsed aukirjad pidulikul vastuvõtul, siis koroonapiirangute tõttu korraldas SA Läänemaa virtuaalse aktuse. Teada on, et 97 Läänemaa last saab tänukirja ja tervitusvideo lingi, kuid laste nimekirja hoiab SA Läänemaa saladuses veel kümme päeva.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
psühho
3 aastat tagasi

Ajalehest saame lugeda:Kaadris vaatab Sukles tühje tooliridu ja hüüab: “Anu, kus on lapsed!”. Aga mõtelda on ju mõnus, et on mees …kohe rusikaga lauale…kui midagi ei meeldi…kindlasti mõni prominendi laps ei saanud head kohta.

Erx
3 aastat tagasi

Ju siis mõne kohaliku prominendi laps ei saanud head kohta.

Kaabutamees.
3 aastat tagasi
Reply to  Erx

Erx, ma tõtlesin sama, mõtle kui häbi võib olla “mõnel promenaadil”, tema lapse nimi ei saanudki autasustatate õpilaste nimekirja.

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Kaabutamees.

Artiklit ei lugenud keegi?