2

Vandaalid lõhkusid Taebla poe ukse

Möödunud nädalal sai Haapsalu politsei kokku 29 väljakutset.

Haapsalu politseijaoskonna juhi Andrei Taratuhini sõnul tabasid politseinikud liiklusjärelevalve käigus kaks alkoholijoobes autojuhti – mõlemaga alustas politsei kriminaalmenetlust.

Nädala jooksul alustati väärteomenetlusi 55 korral, millest 51 olid liiklusalased rikkumised. Valdav osa neist olid teedel kehtestatud piirkiiruse ületamised. Piirkiirust ületas kokku 43 inimest, kellest suurem osa ületasid kiirust kuni 20 km/h.

Nädala jooksul pandi toime kolm varavastast süütegu. Taratuhini sõnul lõhuti kolmapäeva ööl vastu neljapäeva Taebla kaupluse välisuks. Lisaks oli nädala jooksul kaks pisivargust poodidest.  Ühel korral alustati menetlust seoses alaealise narkoainete tarvitamisega, selle juhtumiga tegeleb edasi noorsoopolitseinik.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
oh õudust
oh õudust

kuidas selline keiss korravalvurute poolt taeblas maha magati, seal oleks saanud väga korraliku actioni korraldada

astuti varbale?
astuti varbale?

Kohatu iroonia, pätte liigub alati.

wpDiscuz