Fra Mare plaanib koondada kolmandiku töötajatest

Fra Mare juhataja Maret Sukles usub, et koondatud leiavad uue töö. Arvo Tarmula

Fra Mare juhataja Maret Sukles usub, et koondatud leiavad uue töö. Arvo Tarmula

Eelmisel neljapäeval andis AS Heal ehk Fra Mare töötukassale üle esmase kollektiivse koondamise teate, mille järgi plaanib ettevõte koondada 26 töötajat.

„Esmane teade on laekunud ja nüüd algavad läbirääkimised tööandja ja töötajate vahel,” ütles töötukassa kommunikatsiooninõunik Lauri Kool.

Fra Mare juht Maret Sukles ütles, et ettevõte on sunnitud töötajaid koondama ebastabiilse olukorra ja praeguse klientide prognoosi tõttu – pole näha, et Soome turistid saaksid suvel Eestit külastama tulla ning Läti ja Leedu turistid ei moodusta piisavalt suurt klientuuri. „Teeme seda raske südamega,” ütles Sukles.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tont
3 aastat tagasi

See oli kindlasti väga ootamatu pauk paljudele nagu oma õe käest tripper.Aga ei tasu paanitseda- iga haiguse vastu leitakse rohi ja endine olukord taastub aasta pärast kindlasti.

Olgem ausad
3 aastat tagasi

Et edasi püsida,tuleb paketi hinnad alla lasta.Lätis,Leedus on nii palju ilusaid kuurorte ja kohti,kus puhkamas käia,et Fra Marel pole küll midagi vastu panna.Paralepas pole ju ka inimväärset randa,vesi on must ja mudane aga hinnad on nii kõrged,et sellise raha eest saab ikka soojades maades ikka puhkust nautida ja kliima hea ja teenused ka odavamad.

Imelik
3 aastat tagasi

Arusaadav… aga siin on üks aga….
Kui inimene leiab uue töö võib-olla ka võrdväärse või isegi parema, siis võib majanduse paranedes selle võrra tekkida ettevõttel kaadriprobleeme?

ilö
3 aastat tagasi

„Teeme seda raske südamega,” ütles Sukles. – huvitav mida Sukles ennem midagi raske südamega teinud on – naljanumber. Meil ei ole enam aprilli kuu

Kodanik
3 aastat tagasi

Pakkuge siis kohalikule ja Läti, Leedu turistile midagi, et nad valiksid Fra Mare mõne teise Eesti spa asemel. Kogu äri ei saa ülesehitada soome pensionäridele.

Hille
3 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Pole mina veel näinud Fra mare parklas ühtegi Läti või Leedu numbrimärgiga bussi.Ikka kõik ainult soome bussid.Väga kurb.Ka eesti kodanikud soovivad ju spaatada.

Majaomanik
3 aastat tagasi
Reply to  Hille

Mis on kurb?? Kas Eesti kodanikel on keelatud spaa käia?

Ei teagi miks nii?
3 aastat tagasi
Reply to  Majaomanik

Millegipärast ei lähegi eestlased Fra mare spasse. Käin ikka aastas mõned korrad seal,kuid eestlasi väga vähe.Kõik on agasoomlased.

Siiboja
3 aastat tagasi

Pole mõtet seal käiagi

lugeja
3 aastat tagasi

Ei kerge pole praegu kellelgi. Ka rikkad nutavad.