Jaanuaris olnud surmaavarii asjaolud on jätkuvalt selgusetud

Avarii asjaolud pole ikkqaq veel teada. Eduard Laur

15. jaanuaril oli Risti lähedal Jaakna külas avarii, kus hukkus 27-aastane mees, avarii asjaolud on selgusetud.

Politsei pressiesindaja Kristi Raidla sõnul ei ole neil ikka veel jagada infot, mis neli kuud tagasi avariipaigas juhtus, sest ekspertiisi vastuseid ei ole jätkuvalt.

15. jaanuaril põrkasid Jaaknas kokku Haapsalu suunal liikunud sõiduauto Toyota ja Tallinna suunas liikunud Volkswageni maastur. Kokkupõrke tagajärjel paiskusid autod üks ühele, teine teisele poole kraavi. Kohale sõitnud päästjad lõikasid kaks kannatanut autodest välja – ühe kannatanu andsid päästjad ukse, teise akna kaudu üle kiirabile.

Sündmuspaigal hukkus Toyotat juhtinud 27-aastane mees, tema kaasreisija viidi Läänemaa haiglasse kontrolli, Volkswageni juht Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kõik autodes olnud kasutasid turvavööd, juhtidel oli olemas vastava kategooria sõidukijuhtimise õigus ja sõidukite rehvid vastasid nõuetele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
tuletan meelde
3 aastat tagasi

ekspertiisi tähtaeg on 6 kuud niiet hakake tegutsema