Algkoolis jääb lõpuaktus ära

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Distantsõppel jätkab Haapsalu linna algkool. „Vajadusel on üks ühele õpe,” ütles Haapsalu linna algkooli direktor Malle Õiglas. Üks ühele tähendab klassis kahte inimest – õpilast ja õpetajat, koolituleku otsustab õpetaja.

Kuidas kooliaasta 5. juunil lõpeb, pole veel otsustatud. „Aktust kindlasti ei toimu,” ütles Õiglas. Tunnistustega on samuti keeruline. Nimelt lõppes linnaalgkoolis enne eriolukorda trimester. Tunnistused anti õpilastele kätte ja tagasi pole neid saanud tuua, sest lapsed pole koolis käinud. „Mõtleme, kuidas tunnistustega saab,” ütles Õiglas. „E-koolis paneme hinded välja.”

Ehkki olukord on kõigile mõistetav, võttis Õiglas selle kokku ühe sõnaga: „Nukker, sest – mis on kool ilma lasteta!?”

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tegelikult
3 aastat tagasi

polegi vaja.Stress nii õpetajatele, venematele kui ka õpilastele.Milleks ?

Kodanik
3 aastat tagasi

Tunnistused saab ju postkasti panna.