Politsei sai 50 teadet eriolukorra rikkumise kohta

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Lääne prefektuur on saanud kolme viimase nädalaga 500 teadet eriolukorra reeglite rikkumiste kohta, Läänemaal on politsei välja kutsutud 50 korral.

„Meile on abiks tähelepanelikud inimesed, kes annavad politseile oma kahtlustest teada,” ütles Lääne prefektuuri eriolukorra staabijuht Olev Naarits.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
29 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ei saa aru
3 aastat tagasi

Ehk ongi hea kui lumehelbekesed ja jobud koos hängivad ja teevad mis tahavad, kui koroona neile otsa peale teeb siis saame rõõmustada et jobusid jäi vähemaks. Kopp ees neist, tahad sõita kuskile aga ei saa sest lihtsalt passivad ülbelt keset teed ja ei liigi paigast kui auto tuleb, õigust ja ülbust nii palju et ei mahu maamuna peale äragi. Pole mingit hoolivust ega respekti kaasmaalaste vastu.

Mina.
3 aastat tagasi

Kodanik Aivo on vist mingi imelik.

Jah
3 aastat tagasi

Helistasin ka telefonile 112 rikkujate kohta, öeldi, et helistage numbrile 1247… helistasin siis sellele numbrile, kust öeldi, et rikkujate kohta helistage ikka numbrile 112… tundub, et kedagi ei huvita tegelikult …

Aivo
3 aastat tagasi
Reply to  Jah

Tundub, et sa oled kits tegelikult, ela oma elu ja ära torgi nina sinna kus vaja pole

Mnjaa
3 aastat tagasi
Reply to  Aivo

Tundub, et sa oled isekas ja juhm.
Oleksid mõistlik, loogiliselt mõtlev ja arukas, siis saaksid ise aru, et distantsi hoidmine praeguses olukorras on oluline viis, kuidas hoida viirust levimast. Kui sa hoolid endast ja ka teistest, siis on see su jaoks oluline.
Aga kui oled juhm, hoolimatu ja isekas, siis ei taipagi muud, kui teist kitseks sõimata…. Kahjuks umbrohi ei hävi ja sinusugused jõuavad palju kurja korda saata 🙁

Nojah
3 aastat tagasi
Reply to  Mnjaa

Tundub vanglapoiss olevat, teab sõnavara. Või püüab lihtsalt kedagi “autoriteeti” järgida, paistab ka ise siis äkki suurem välja

Kristjan
3 aastat tagasi
Reply to  Nojah

Loen-kommentaari-ning ei saa aru-kes, mis keda-kirub-mingi mulgipudru-.?

Hei
3 aastat tagasi

Ega politseid ise kah ei hoia vahemaad.

Kugli mugli
3 aastat tagasi

Eks tuleb koroonaga koos edasi jalutada, noori lihtsalt ei saa ketiga kuskile kinni panna, nad ei hooli ja nad ei kuula ka. Parem ärge muretsege – kui koroona tuleb, siis niikuinii.

Pamp
3 aastat tagasi

Ei viitsinud jamada ja kitse panna, aga neljapäeva õhtul kl 10 ajal rannarootsi selveri lähedal parklas paar kolm sõiduautot ja nende juures terve kari noori vene nolke kõik üksteise küljes. Vähemalt kümme tolgust olid ninapidi koos juttu puhumas ja hirnumas. Neil ikka puudub mõistus totaalselt. Aitab ainult see, kui Putin nad korrale kutsub, sest ainult teda nad kuulavad.

Kristjan
3 aastat tagasi
Reply to  Pamp

Lahendus-,,ainuke,,-seal sa oleks kindlasti-kolakat saanud-,!

Jäme
3 aastat tagasi

Eestlased on kogu aeg kitsed ja koputanud naabrite peale.

Postimees
3 aastat tagasi
Reply to  Jäme

Eestlased täidavad reegleid 99%
Murekohaks immigrandid, muulased ja nende järeltulijad..

Roheline
3 aastat tagasi
Reply to  Postimees

Paraku kuulen ma eestikeelset lällamist akna taga

T.Visnap.
3 aastat tagasi

Tuleks kurikatega sellised ajukääbikud kipsi peksta.Tuleb riigil ja kaaskodanikel ohutum ja odavam kui uute garantiide kuulutamine.Aitab nende vastutustundetute nunnutamiseast.

V.Kuslap
3 aastat tagasi
Reply to  T.Visnap.

Sa vist oled saanud juba? Päris korras peas sul kõik ei.

Ragnar
3 aastat tagasi

Kari koputajaid

Roheline
3 aastat tagasi
Reply to  Ragnar

Mis koputajad?! Tahad jäädagi niimoodi eriolukorda?! Mida rohkem inimesed kokku puutuvad,seda suurema hooga see tõbi levib!

Kristjan
3 aastat tagasi
Reply to  Roheline

Mine ravile–see ei ole minupoolne-,,solvang-,,-viirusel pidi olemagi nii-(alguses hingamisteed-,paljudel kopsud-,siis agressiivsus–ning ravita-…—surm—.

Kohalik
3 aastat tagasi

Kastani kandis tõesti jõlguvad õhtuti noortekambad 7+ inimest kindlasti, on näha, et noortel on igav, lõhuvad prügikaste jne

Pamp
3 aastat tagasi
Reply to  Kohalik

Kus see Vispert nüüd on? Vanasti üritas küll midagi noortele pobiseda.