Politsei tabas 16 korral eriolukorra rikkujaid

Möödunud nädalal paluti eriolukorra rikkumiste tõttu politsei abi 16 korral, hoiatus tehti 38 inimesele.

Teatati nii 2 + 2 reegli eiramisest, noorte kogunemistest kui ka keelatud kohtades sportimisest. „Politseinikud vestlesid liikumispiiranguid eiranud inimestega ja selgitasid neile, miks liikumispiirangud koroonaviiruse leviku tõkestamiseks vajalikud on. Kuna tegu on kõigile tavatu olukorraga ja nad mõistsid oma viga ning lubasid edaspidi liikumispiirangutest kinni pidada, tegi politsei neile suulise hoiatuse,” ütles Haapsalu politseijaoskonna juhtivuurija Vello Palmits. „Loodan väga inimeste mõistvale suhtumisele ja tänan kõiki, kes omalt poolt parima annavad, et viiruse leviku peatamisele kaasa aidata.”

Kokku registreeriti möödunud nädalal Haapsalu politseijaoskonnas 14 väärtegu, neist enamik olid liiklusalased rikkumised. Teatati ka viiest kuriteost, nende hulgas ühest kehalisest väärkohtlemisest ja kahest alkoholijoobes sõidukijuhist.

Mõlemad alkoholijoobes sõidukijuhid tabas politsei Haapsalus. „Tahaksin tänada tähelepanelikke Haapsalu elanikke, kes märkasid kahtlase sõidustiiliga autojuhte ja andsid sellest hädaabinumbril 112 politseile teada. Alkoholi tarvitanuna ei tohi sõiduki rooli istuda ja seda tegevust ei õigusta miski, sest seeläbi seab sõidukijuht ohtu teised liiklejad ja iseenda,” ütles Palmits.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tttt
4 aastat tagasi

Kastani tänaval käib nädalavahetustel öhtuti akende all mingi pralle….vaevalt need ka oma 2+2 reeglitest kinni peavad…