Muutliku ilma tõttu ei maksa rehvivahetusega veel kiirustada

Rehvivahetus Tradilo teeninduses Foto: Arvo Tarmula
Rehvivahetus Tradilo teeninduses Foto: Arvo Tarmula

Kui heade ilmaoludega aastatel on reegliks, et naastrehvidega võib sõita 31. märtsini siis tänavu ei maksa politsei sõnul kiirustada nende vahetamisega ja autol võivad naastrehvid olla veel ka aprillis.

Eesti kevad on muutlik ja ilus ilm võib kiiresti asenduda talviste oludega. Politsei sõnul tohib seetõttu naastrehve kasutada ka aprillis, vahendas „Aktuaalne kaamera”.

Suverehve on lubatud seaduse järgi kasutada juba märtsi algusest. Haapsalus asuva Uuemõisa Autokeskuse juhataja Jaan Melsas ütles, et suurt tormijooksu rehvivahetusse, nagu juhtub sügiseti, pole praegu märgata olnud. Klientide huvi sõltub ilmaprognoosist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments