0

Muutliku ilma tõttu ei maksa rehvivahetusega veel kiirustada

Rehvivahetus Tradilo teeninduses Foto: Arvo Tarmula
Rehvivahetus Tradilo teeninduses Foto: Arvo Tarmula

Kui heade ilmaoludega aastatel on reegliks, et naastrehvidega võib sõita 31. märtsini siis tänavu ei maksa politsei sõnul kiirustada nende vahetamisega ja autol võivad naastrehvid olla veel ka aprillis.

Eesti kevad on muutlik ja ilus ilm võib kiiresti asenduda talviste oludega. Politsei sõnul tohib seetõttu naastrehve kasutada ka aprillis, vahendas „Aktuaalne kaamera”.

Suverehve on lubatud seaduse järgi kasutada juba märtsi algusest. Haapsalus asuva Uuemõisa Autokeskuse juhataja Jaan Melsas ütles, et suurt tormijooksu rehvivahetusse, nagu juhtub sügiseti, pole praegu märgata olnud. Klientide huvi sõltub ilmaprognoosist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz