Kaubamajas jäävad lahti enamik eraldi sissepääsuga poodidest

Kuigi valitsus sulges homsest kõik kaubanduskeskused, võivad neis lahti olla toidupoed, apteegid ja need kauplused, millel on eraldi sissepääs.

Haapsalu tarbijate ühistu esimees Raimond Lunev ütles, et kõik Haapsalu kaubamaja rentnikud on sellest teadlikud ning enamik eraldi sissepääsuga poodidest jääb ka lahti. Ka homme on lahti elektroonikapood Euronics, kaks lillepoodi, Telia esindus, rattapood ja prillipood.

Kuigi eraldi sissepääs on ka spordipoel Sportland, siis Lunevi sõnul sulgeb Sportland uksed, sest eraldi sissepääsu avatuna hoides, tekib poes tuuletõmme ja müüjad kartsid, et jäävad haigeks. „Nad ei hakka riski peale minema,” ütles Lunev.

Ka polnud veel kindel köögimööbli pood, sest neil on Haapsalus esinduspood ja suur osa kauplemisest käib siiski läbi veebipoe. „See selgub lähiajal, kas jäävad lahti,” ütles Lunev.

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi pole kohustuslik
2 aastat tagasi

Pange turg ka kinni. Taluturgu on lubatud pidada, aga need kes kaubakeskustes oma letiga koridorides olid neil ei lubata isegi õues letti püsti panna. Kus on siin võrdsus? Leppige oma turu ostud kontaktivabalt telefoni teel kokku ja makske ülekandega. Ühel on lubatud ja teistel mitte.

lugeja
2 aastat tagasi

Kas te ei suuda elada ilma elektroonikata ja muude vähem tähtsate asjadeta praegu? Müüjad on ka inimesed.Krt.istuge kodus ja ärge tallake poodide vahet Saage ometi inimesed aru. See on karm aeg,kes jääb ellu,kes mitte…See on teie valik,kuidas te suhtute endasse,oma peresse ja kaasinimestesse.

Nimi pole kohustuslik
2 aastat tagasi
Reply to  lugeja

Just riik võiks ka sõna sekka öelda. Nagu mingi aeg Soomes oli et riik vist dikteeris ette mis kellani mis poed avatud võivad olla ja riigipühadel on enamus poode kinni.