0

Haapsalu plaanib mänguväljakud sulgeda

Haapsalu linnavalitsus on mänguväljakutele pannud mängimist keelavad sildid. Foto: Haapsalu linnavalitsus
Haapsalu linnavalitsus on mänguväljakutele pannud mängimist keelavad sildid. Foto: Haapsalu linnavalitsus

Haapsalu plaanib mänguväljakud sulgeda, sarnase otsuse on vastu võtnud ka Tallinn ja Võru.

„Me ei ole veel otsust vastu võtnud, et sulgeme, aga see otsus võib tulla iga hetk,” ütles Haapsalu linnapea Urmas Sukles.

Praegu on mänguväljakud saanud sildid, mis keelavad mänguväljakutel mängimise. „Täna loodame veel inimeste mõistlikusele ning siltidega püüame seda mõistlikust suurendada,” ütles Sukles. „Mänguväljakutel on kahjuks palju lapsi ja vanemaid üheaegselt. See on aga viiruse levimise suhtes halb, sest piisab ühest viirusekandjast ning levik on kiire,” ütles Sukles.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz