Politsei: mees lahkus poest alkoholi eest maksmata

Pühapäeval sai politsei teate, et varem sarnaste tegude eest karistatud 48-aastane mees möödus Haapsalus Jaama tänaval asuvas kaupluses kassadest alkoholi eest tasumata. Tegu jäi lõpule viimata, sest kaupluse turvatöötajad pidasid mehe kinni ja andsid ta üle politseile.

Sarnane varguskatse oli Jaama tänava kaupluses ka vabariigi aastapäeval.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kato
4 aastat tagasi

Kas siin kommenteerivad imbetsillid?

Veebe
4 aastat tagasi

Järelikult polnud tal raha, et maksta!!!! Vägev uudis ikka

mage
4 aastat tagasi
Reply to  Veebe

See pole mingi õigustus juhtunule.

Veebe
4 aastat tagasi
Reply to  mage

Kuidas ei ole? Kui inimesel on vahendeid kauba eest tasumiseks, siis seda ta ka ju teeb. Kui vahendeid pole, siis on voimatu kauba eest tasuda. Omg., pole nii keeruline aru saada juuuu!!!

Erx
4 aastat tagasi
Reply to  Veebe

Kusjuures ma seni ei teadnud, et koroonaviirus kohe pähe lööb. Veebe õnneks teab omast kogemusest.

Mnjah
4 aastat tagasi
Reply to  Erx

Koroona viirus tekitab naljatuju v?

aga olgu arusaam selline
4 aastat tagasi
Reply to  Veebe

Ise käituksid järelikult siis sarnaselt. Uskumatu. Kui autoostuks raha ei jagu, ilmselgelt võib selle siis varastada? Mis arusaamisest sa ometi räägid, kuula ennast!

Veebe
4 aastat tagasi

Milline inimene läheb poodi ja ostab auto selleeest tasumata!? Appikene, milline äärmuslik fantaasia teil on.! Kas vaatate palju hollywoodi action filme?

veebeke
4 aastat tagasi
Reply to  Veebe

Ja milline inimene viina varastab? Filme ei vaatama ühtegi selleks, et mõista, mis on varastamine. Õigusta edasi. Kuidas saaks “ostab auto selle eest tasumata”?

Veebe
4 aastat tagasi
Reply to  veebeke

Teie teksti järgi võib eeldada, et te ei ole mitte ühtegi kauplust ise pidanud ega muu müügitegevusega tegelenud. Siis on mõistetav teie arusaamatus teemast. Üritan natukene selgust tuua. Ei ole maailmalõpp, kui vaene rahata inimene võtab enda tarbeks natukene süüa-juua. Selliseid ei ole väikses külas palju ja kõik teavad neid. Kas inimesel peaks laskma ära surra teie arvates? Ahnetel tekib muidugi kohe mõte, et saaks aga tasuta autod ja majad jne. See aga teine jutt, aga mitte vaesuses vireleva inimese käitumine. Olge mõistvamad oma kaasinimeste vastu! Ahnus on teid pimestanud lihtsalt, muud midagi.

müügiga tegelenud 15 aastat
4 aastat tagasi
Reply to  Veebe

Kui ei ole varas, oled kohe ahne! Tere talv.