Video: politseinikud annavad Heltermaa sadamas saarelt lahkujaile nõu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Poliotseikontroll Heltermaal. Foto: Urmas Lauri

Kaitsmaks saarte elanikke koroonaviiruse eest, kehtivad Hiiumaa, Saaremaa, Muhumaa, Vormsi, Kihnu ja Ruhnu saarele liikumispiirangud. Otsus hakkas kehtima eile õhtul ja liikumispiirang kehtib esialgu kaks nädalat, pärast mida otsustab eriolukorra juht koos valitsuskomisjoniga, kas kehtivaid piiranguid on vaja pikendada.

Politseinikud soovitavad hiidlastel järele mõelda, enne kui nad mandile lähevad. Aga kedagi ei takistata, kui soovitakse saarelt lahkuda.

Heltermaal olid täna päeval kontrolli teostamas politseiníkud Vahur Pihlamägi ja Tõnis Saarnak. Kolmas politseinik istus oli autos, tema sisestas saabuvate autode numbrid otsingusse ning edastas autot kontrollinud politseiníkule tasutaandmed.

“Liiklus on hõre, tavaliselt on sel kellaajal plats täis,” nentis Saarnak.

Saarnak küsis saarelt lahkujailt, ei kas neil on ikka kõik vajaminev kaasas ning ega nad ärasõitu hoopis ära jätta ei kavatse.

Video: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments