Töö- ja karjäärimess lükkub sügisesse

Töötukassa lükkas töö- ja karjäärimessi sügisesse. Foto möödunudaastasest messist. Arvo Tarmula

Töötukassa otsustas kevadised töö- ja karjäärimessid lükata edasi sügisesse. Töötukassa korraldab iga-aastaselt pea kõigis Eesti maakondades töö- ja karjäärimesse, kus osaleva tööpakkujad, koolid, omavalitsused ja erinevad koostööpartnerid.

Läänemaa töö- ja karjäärimess pidi olema 3. aprillil.

Uutest toimumisaegadest saavad külastajad ja eksponendid teada esimesel võimalusel, info on leitav www.toomess.ee.

Tööpakkumistega saab tutvuda ja kandideerida töötukassa kodulehel. Töötukassa soovitab võimalusel kasutada muudeks toiminguteks töötukassa e-teenindust, kus saab näiteks töötuks registreerida, töövõime hindamise taotlust esitada ning hüvitist ja toetust taotleda.  Samuti palume haigustunnustega ja riskipiirkonda külastanud inimestel enne vastuvõtule tulemist konsultandiga telefoni või e-kirja teel suhelda.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments