ERRi telelugu Taebla kooli kolimistalguist

Taebla kool kolis eile talgukorras uude majja. Urmas Lauri

Kohalik kogukond läks appi Taebla kooliperele, et kolida kool uude, 2,6 miljonit eurot maksnud õppehoonesse, kirjutas ERR.

Talgute mõte sündis kooli hoolekogus. „Hoolekogu küsis, kas koolil oleks abi vaja, kui minnakse uude majja. Me käisime välja, et on loomulikult vaja, sest lastega me ei jaksa neid asju ära tuua. Nemad olid nõus ja me teatasime kuupäeva ja nende ülesanne oli teavitada vanemaid,” rääkis Taebla kooli direktor Jaanus Mägi.

Appi tulid teiste seas ka Taebla kooli vilistlased, kelle tõi kohale uudishimu uue koolimaja vastu.

Taebla uues koolimajas algab õppetöö pärast koolivaheaega.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz